Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Doğanspor’un şampiyonluğa ulaştığı ligde Fevzipaşaspor ve Çorlu Korespor bir alt lige düştü.

ŞAMPİYON FARKLA KAZANDI

Bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Çerkezköy Doğanspor ligin son haftasında Fevzipaşaspor ile karşı karşıya geldi.  Rakibini 6-1 mağlup eden Çerkezköy Doğanspor şampiyonluk kupasını kaldırdı. Çerkezköy Doğanspor ligde oynadığı 18 karşılaşmada 14 galibiyet 3 beraberlik 1 de yenilgi alarak 45 puan topladı. Rakip filelere 79 gol gönderen şampiyon kalesinde ise 18 gol gördü. 

PAŞA VEDA ETTİ

Ligin ilk devresinde 4.sıraya kadar yükselerek başarılı bir grafik çizen Fevzipaşaspor ligin 2. yarısında ard arda gelen yenilgilere engel olamayıp ligin alt sıralarına geriledi. Ligde kalma ümidini son haftaya bırakan Fevzipaşaspor, Çerkezköy Doğanspor’a 6-1 mağlup oldu ve bir alt lige düştü. Sezonu 20 puanda tamamlayan Fevzipaşaspor rakip filelere 28 gol atarken kalesinde 44 gol gördü.



1923 GENÇLİKSPOR SONRADAN AÇILDI

Son hafta karşılaşmasında Vakıflar Güvenspor ile Çerkezköy 1923 Gençlikspor karşı karşıya geldi. Deplasmanda rakibini 3-0 mağlup eden Çerkezköy 1923 Gençlikspor ligi 25 puanla 4. sırada tamamladı. Son haftalarda aldığı üst üste galibiyetler ile alt sıralardan kurtulan ve ligi 4. Sırada tamamlayan Çerkezköy 1923 Gençlikspor attığı 36 gole karşılık kalesinde 43 gol gördü. Ligi yenilgi ile kapatan Vakıflar Güvenspor ise ligi 30 puanla 4.sırada tamamladı.

SAĞLIK EVİNDE KAZANDI

5 takımın düşme tehlikesi yaşadığı ligin son haftasında Sağlık Mahallesispor sahasında Çorlu Korespor ile karşılaştı. Rakibini 3-0 mağlup eden Sağlık Mahallesispor 23 puana ulaştı ve ligi 7. sırada tamamladı. Çorlu Korespor ise ligde sadece 1 galibiyet alarak 3 puan ile bir alt lige düştü.

PUANLAR EŞİTLENDİ

Büyük Yoncalıspor ile Çorlu Trakya Balkanspor arasındaki mücadeleyi ise konuk ekip Çorlu Trakya Balkanspor 1-0 kazandı. Her iki ekipte ligi 24 puanla tamamladı.

YENİŞEMEDİLER

Tekirdağ 1. Amatör Küme B Grubu son hafta müsabakasında Ergenegücü Ulaşspor ile Çorluspor karşı karşıya geldi. 1-1 berabere biten karşılaşma sonrasında Çorluspor 22 puana ulaştı ve ligde kalmayı başardı. 38 puana ulaşan Ergenegücü Ulaşspor ise ligi 2.sırada tamamladı.
Editör: TE Bilisim