C Grubu’nda mücadele eden temsilcilerimizden Çerkezköy 1923 Gençlikspor lider Çukuryurtspor’a konuk olacak. Kızılpınarspor’un Ergene Belediyespor’a konuk olacağı 5.hafta maçlarında Çerkezgücüspor sahasında Ergene Kırkgöz Gençlikspor’u konuk edecek.

KRİTİK KARŞILAŞMA
8 puanla 2.sırada bulunan gruptaki Çerkezköy takımlarından Çerkezköy 1923 Gençlikspor, 12 puanla liderlik koltuğunda oturan Saray temsilcisi Çukuryurtspor ile karşı karşıya gelecek. Müsabaka 15 Ekim Pazar günü saat 12.00’da Saray Sahası’nda oynanacak.

ÇERKEZGÜCÜSPOR SAHASINDA OYNAYACAK
7 puana sahip olan Çerkezgücüspor ise 8 puana sahip 3.sırada bulunan Ergene Kırkgöz Gençlikspor’u konuk edecek. Bu kritik karşılaşma ise 29 Ekim Spor Kompleksi’nde oynanacak ve saat  14.00’da başlayacak.

KIZILPINARSPOR ERGENE DEPLASMANINDA
C Grubu’ndaki bir diğer temsilcimiz Kızılpınarspor ligde henüz puanı bulunmayan Ergene Belediyespor’a konuk olacak. Ergene Sahası’nda oynanacak karşılaşma saat 17.00’da başlayacak. C Grubu’nun dğer maçında ise Tekirdağ Marmaraspor ile Büyün Yoncalıspor Saray Sahası’nda karşı karşıya gelecek.

A GRUBU
Tekirdağ 1.Amatör Küme A Grubu’nda oynanacak 5.hafta karşılaşmalarında ise Hayrabolu Belediye Gençlikspor sahasında Eriklice Zeytinspor’u konuk edecek. Kumbağspor sahasında Akçeşmespor’u, lider 100.Yılspor sahasında Tekirdağ Kartalspor’u, Müreftespor’da sahasında Kozyürükspor’u misafir edecek.

B GRUBU
Vakıflar Güvenspor’un bay geçeceği B Grubu 5.hafta maçlarında ise Hürriyet Yıldız Gençlikspor- Sağlıkspor, Tekirdağ Büyükşehir Gençlikspor- Kaptan Barbarosspor, Misinlispor- Büyük Çınarlıspor, Çorlu Trakya Balkanspor- Çorluspor maçları oynanacak.

Editör: TE Bilisim