Survivor hayranları merak ve heyecanla Survivor 2024 All Star kadrosunun açıklanmasını bekliyor. Bu sezon daha önce yarışmış ve efsane olmuş isimler bir araya gelcek. Nefes kesen mücadelere sahne olacak olan Survivor 2024 All Star yarışmasında hangi isimler olacağı şimdiden araştırılmaya başladı. Peki Peki 2024 Survivor All Star kadrosu açıklandı mı? 2024 Survivor All Star kadrosunda kimler var? 2024 Survivor All Star kadrosunda Turabi var mı?

2024 Survivor All Star Ne Zaman Başlayacak?

Survivor All Star 2024, izleyicileri heyecan dolu bir maceraya davet ediyor. Bu sezon, geçmiş sezonların unutulmaz yarışmacıları, zorlu parkurlarda mücadele edecekler. Acun Ilıcalı'nın sunumuyla, Survivor All Star, Ocak 2024'te başlıyor!

Survivor All Star, izleyicileri ekran başına kilitleyen, rekabet dolu anlarıyla bilinen bir yarışma. Acun Ilıcalı'nın sunumuyla her sezon farklı bir heyecana sahne olan Survivor, 2024 yılında da All Star kadrosuyla geliyor. Peki, bu sezonun yarışmacıları kimler ve Survivor All Star ne zaman başlayacak?

2024 Survivor All Star Kadrosu Açıklandı mı?

TV8'in patronu Acun Ilıcalı sonunda merakla beklenen o açıklamayı yaptı. Acun Ilıcalı'nın paylaşımı ile birlikte 2024 Survivor All Star kadrosu da açıklandı.

TV8'in sevilen yarışması Survivor All Star, önceki sezonların unutulmaz yarışmacılarını bir araya getiriyor. Acun Ilıcalı, 2024 Survivor All Star için yarışacak isimleri duyurdu. Gözler şimdi, yarışmanın başlangıç tarihine çevrildi.

82 sikke ve 9 obje ele geçirildi 82 sikke ve 9 obje ele geçirildi

Survivor 2024 All Star Kadrosunda Kimler Var?

Henüz resmi bir başlangıç tarihi açıklanmasa da, 2024 yılının Ocak ayında başlaması beklenen Survivor All Star, MasterChef'in finalinin ardından izleyicisiyle buluşacak. İşte merakla beklenen yarışmacı kadrosu:

  1. Doğukan Manço
  2. Nefise Karatay
  3. Merve Aydın
  4. Yiğit Poyraz
  5. Damla Can
  6. Sercan Yıldırım
  7. Aleyna Kalaycıoğlu
  8. Ogeday Girişken
  9. Nagihan Karadere
  10. Nihat Altınkaya
  11. Seda Ocak
  12. Sahra Işık
  13. Yasin Obuz
  14. Gizem Memiç
  15. Özgür Tetik
  16. Furkan Kızılay
  17. Ersin Korkut
  18. Hakan Hatipoğlu

Bu sezonda, geçmiş sezonlardan tanıdığımız birçok başarılı yarışmacı yer alıyor. Yarışmacılar arasında, daha önceki sezonlarda gösterdikleri performans ve stratejileriyle dikkat çeken isimler bulunuyor.

Editör: Haber Merkezi