Çerkezköy Bakış - AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin ve ilçe yönetim kurulu üyeleri tarafından organize edilen vefa yemeğine AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, İl Başkan Yardımcısı Ercan Üçel, 26. dönem AK Parti Tekirdağ Milletvekili adayı Ömer Karadeniz, 25. Dönem AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Tahir Eke, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Akın Yılmaz ve Mustafa Çetin, AK Parti Kapaklı eski ilçe başkanı Ali Osman Orhan, Kapaklı eski Belediye Başkanı Enver Özel, ve çok sayıda partili katıldı.

BEZGİN TEŞEKKÜR ETTİ

Vefa yemeği adı altında düzenledikleri birlik beraberlik gecesine katılanlara teşekkür eden AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin “Bu davayı kendine amaç edinmiş, bu dava için çeşitli görevlerde çalışmış, bu dava için gecesini gündüzüne katmış tüm dava arkadaşlarım hepiniz hoş geldiniz” diyerek Kapaklı’da Ak Parti kadrolarında görev almış kişileri tanıtarak, kişilere tek tek teşekkür etti.



“AK PARTİ DİK DURARAK AYAKTA KALMIŞTIR”

Programda konuşan 25. dönem AK Parti Tekirdağ Milletvekili aday adayı Tahir Eke “Geçmişte partide görev yapmış üyelerin tecrübelerinden faydalanmak adına bu programların önemli olduğunu düşünüyorum. Bu gecenin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Kurulduğu günden bu güne kadar AK Parti’nin e-muhtıra, gezi parkı, 17-25 Aralık darbe girişimi ve son olarak 15 Temmuz darbe girişimi gibi olaylarla yıpratılmaya, yok edilmeye çalışıldığını ifade eden Eke, “Tüm bu yıpratma, yok etmelere karşı AK Parti dik durarak ayakta kalmıştır. Böyle bir partinin mensubu olmaktan gurur duyuyorum.” dedi. Dünyadaki mazlum Müslümanların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye sürekli dua ettiklerini ifade eden Eke, “16 Nisan’daki referandum için hiçbir şekilde rehavete kapılmadan, geçmişte bu yapılanları düşünerek ve onlara bilenerek, mazlumların dualarına karşılık verebilmek için çok çalışmalıyız.” diye konuştu. AK Parti Kapaklı eski İlçe Başkanı Ali Osman Orhan ise yeni yönetime başarılar dileyerek “Kapaklı Tekirdağ’ın ve Trakya’nın oy yönünden en güzide ilçesi bunu da referandum da kanıtlayacağımıza inanıyorum.” dedi.

UYKULARINI KAÇIRACAĞIZ

1994-1999 yılları arasında Kapaklı Belediye Başkanlığı yapan Enver Özel ise yaptığı konuşmada Atatürk’ün çizmiş olduğu muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak hedefine değinerek “Türkiye mutlaka ve mutlaka muasır medeniyetler seviyesine ulaşmalıdır. Hayır diyenler yapılan yollara, havaalanlarına, hastanelere, sosyal yasalara baksınlar. Hayır diyenlerin geçmiş ile bugün arasındaki muhasebeyi iyi yapması lazım.  Var gücümüzle çalışarak evetlerimizi artıracağız. CHP ve hayır diyenlerin uykularını kaçıracağız.” diye konuştu.

“ŞEFFAF VE KUCAKLAYICI BİR YÖNETİM BEKLİYORUZ”

26. Dönem AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Ömer Karadeniz ise yaptığı konuşmada, yeni ilçe yönetimden adaletli şeffaf ve kucaklayıcı bir yönetim beklediğini belirterek “Mahkeme kadıya mülk değil. Bu dünyada hiçbir iş ve makam insanlar için sürekli değildir. Önemli olan davamız ve davamızın sürekliliğidir. Vatanın ve milletin istiklali ve istikbali için mücadele edeceğiz. Kapaklı olarak üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz.” diye konuştu. Karadeniz, şair Mehmet Akif Ersoy’un  “Girmeden tefrika bir millete düşman giremez.Toplu vurdukça yürekler onu top sindiremez.” sözleri ile konuşmasını sonlandırdı.



“TÜRKİYE PRANGALARDAN KURTULACAK”

Tekirdağ Büyükşehir ve Kapaklı Belediyesi’nin AK Parti Meclis üyesi Mustafa Çetin ise Bulgar Türkü olduğunu ve 10 yaşına kadar ezan sesi ve Türk bayrağına hasret kaldığını söyledi. Anayasa değişikliğiyle Türkiye’nin prangalardan kurtulacağını ifade eden Çetin, “Meseleyi samimiyetle insanlara anlatmamız lazım” diye konuştu.

HEDEF YÜZDE 65

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi AK Parti Meclis üyesi Akın Yılmaz ise kuruluşundan bu yana partinin her kademesinde görev yaptığını belirterek “Bu süreçte küskünlük ve dargınlığa mahal vermeden, yüzde 65 oranında evet oyuna ulaşmak için var gücümüzle gecemizi gündüzümüze katıp çalışmalıyız.” dedi.



HEDEF 2023 VE 2071

AK Parti Tekirdağ İl Teşkilatının ilçe teşkilatlarıyla beraber Türkiye’deki en etkili ilk 3 il arasında olduğunu ifade eden Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel ise, 2023 ve 2071 hedefleri doğrultusunda hareket ettiklerini söyledi. Partililerin tecrübelerine ihtiyaçların olduğunu ve hedefleri doğrultusunda hep birlikte çalışacaklarını ifade eden Yüksel,  Kapaklı’da oy oranını yüzde 60-70’lere çıkararak ilk olarak referandumdan, ardından da yerel seçimlerden mutlu ayrılacaklarını iddia etti. Yüksel, “Aramızdaki safları sıklaştırmamız gerekiyor. Bizden sonraki nesillere daha düzgün bir Tekirdağ bırakmak için hep birlikte el ele Recep Tayyip Erdoğan’ın belirlediği yolda yürümemiz gerekiyor.”dedi. Referandum meselesinin kişisel bir mesele olmadığını bağımsızlık meselesi olduğunu belirten Yüksel, AK Parti İstanbul Milletvekili, MKYK Üyesi ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’un notlarını davetlilere aktardı. Şuan ki yönetimi sürücü kurslarındaki araçlarda çift taraflı pedal sistemine benzeten örnekle anlatan Yüksel, “Aracı sol taraftaki şoför kullanıyor gözükse de sağ tarafta oturan istediği ve gerek gördüğünde kontrolü ele alabiliyor. Referandum ile bu çift başlılığa son verilecektir” diye konuştu.

BAKAN SÜLEYMAN SOYLU GELECEK

27 Şubat itibariyle sahalara inip çalışmalara başlayacaklarını ifade eden Yüksel, 4 Mart tarihinde Tekirdağ’da düzenlenecek olan il danışma toplantısına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da katılacağını belirtti.
Editör: TE Bilisim