Çerkezköy Bakış - Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şubesi kongreye gitti. Mevcut başkan Tahsin Akgün, tek liste ile girdiği kongrede yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

BELEDİYE MECLİS SALONUNDA BİR ARAYA GELDİ

Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şubesi olağan kongresi Cumartesi günü saat 10.00’da Belediye Meclis Salonunda düzenlendi. Kongreye Çerkezköy ve Kapaklı’da görev yapan muhtarlar katıldı.

DİVAN OLUŞTURULDU

Kongrede ilk olarak divan heyeti oluşturuldu. Divan Başkanlığına Ercan Nas, katip üyeliklerine Mutlu Timur ile Seçkin Dilsiz seçildi. 

Kongrede ilk olarak geçmiş dönemde yapılan faaliyet raporları ve gelir gider görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

AKGÜN, AÇIK OYLAMA İLE BAŞKAN SEÇİLDİ

Mevcut başkan Tahsin Akgün’ün dışında kongrede başka liste çıkmaması üzerine açık oylama usulüne gidildi. Kongreye tek liste ile girilen Tahsin Akgün oy birliği ile yeniden başkanlığa seçildi.

DUMANLAR TEBRİK ETTİ

Güven tazeleyen Akgün, tüm muhtarlara teşekkür ederken dilek ve temenniler kısmında Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şubesi kurucu Bşakanı Şükrü Dumanlar söz aldı. Dumanlar, Akgün ve yönetimini tebrik etti. 

AKGÜN’ÜN LİSTESİ

Yönetim Kurulu Asil Üyeler; Mutlu Timur, İrfan Akem, Mehmet Çetin, Hikmet İşcan, Turhan Ersöz, Bahri Çakır, Ersan Albayrak, Ahmet Milli ve İlhami Sarey.

Denetleme Kurulu Asil Üyeler; Seçkin Dilsiz, Şaban Bilgin, Özcan Cengiz.

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler; Sezamettin Kuru, Ahmet Akdoğan, Hakkı Karabaş, İhsan Aktaş, Bilal Tokuç, İsmail Sencar.

Denetleme Kurulu Yedek Üyeler; Yücel Başaran, Batuhan  Kanburoğlu, Aydın Kaya.
 

Editör: TE Bilisim