Çerkezköy Bakış - ÇOSB Konferans Salonu’nda sahnelenen ve usta oyuncuların performansıyla tam not aldığı oyun izleyenleri kahkahaya boğdu.
ÇOK SAYIDA TİYATROSEVER İZLEDİ
Oyuncuların büyük alkış aldığı oyunu izlemeye geniş katılım oldu. Tiyatroyu; Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Vize Kaymakamı Soner Zeybek, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Örenci, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Ahmet Temiroğlu ile ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’ın yanı sıra yüzlerce tiyatrosever izledi.


OYUNCU KADROSU
Nejat Uygur’un yazdığı, Süha Uygur’un yönettiği oyunda 
Cengiz Küçükayvaz, Somer Karvan, Seher Terzi, Kirkor Dinçkayıkçı Burcu Tuna, Güray Yazıcı, Sinem Akar, Murat Akçay rol aldı.
OYUNCULARA ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ
Oyunun bitmesiyle birlikte, sanatçılar dakikalarca ayakta alkışlandı. Oyunculardan Cengiz Küçükayvaz yaptığı konuşmada, “Uygur tiyatrosu olarak böylesine güzel bir salonda sahne aldığımız için, çok hoş seyircilerle buluştuğumuz için ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler’e ve yönetim kurulu üyelerine yanımızda oldukları ve bizleri misafir ettikleri için çok teşekkür ederiz.” dedi. Oyunun sonunda protokol tarafından oyunculara çiçek takdim edildi.


 

Editör: TE Bilisim