MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, referandum çalışmaları için sahaya inen ve yaptığı açıklamalarla MHP’yi eleştiren CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer’e tepki gösterdi.

Çerkezköy Bakış -
TBMM’de görüşülen anayasa değişikliğiyle ilgili görüşlerini bildiren Aydeniz, “Bu yasa tasarısı TBMM’de referandum yeter sayısı ile kabul edilmiş ve büyük Türk milletinin iradesine sunulmuştur. Son sözü millet söyleyecektir. Milliyetçi Hareket Partisinin mensupları olarak genel başkanımızın da her zaman ifade ettiği gibi halkın iradesine saygıdan ve demokrasiye bağlılıktan taviz vermeden referandumdan çıkacak olan her sonucun ülkemiz ve milletimiz için hayırlısı olmasını temenni ediyoruz.

“ALGI OLUŞTURMAYA ÇALIŞIYOR”

Aydeniz, Çerkezköy’de çeşitli ziyaretlerde bulunan CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer’in yaptığı açıklamada, “Yalnız bizler biliyoruz ki MHP tabanında hayır oyu kullanacaklar çoğunlukta” sözlerine tepki gösterdi. Aydeniz, “Bu açıklama ülkücü harekete gönül vermiş seçmenimizin üzerinde bir algı oluşturmaya çalışmıştır.”dedi.

“ÜLKEMİZE SAHİP ÇIKMALIYIZ”

Aydeniz,  “Bu günlerde ülkemizin fitne ve kargaşa ortamından uzak, ayrımcılık ve kutuplaşmanın yaşanmadığı, milli birlik ve beraberliğin güçlendiği, dost ve düşmanlara karşı topyekun bir duruş sergilenmesi gereken günlerdir. Milliyetçi Hareket Partisi de bu düşünceye bağlı olarak hareket etmektedir. Elbette ki hükümetin geçen 15 yılda yaptığı hatalar unutulmamıştır. Ülkücü hareketin hafızası her zaman 18 yaşındadır. Fakat bir Türkiye gerçeği vardır. Bugün hatalı olanların hatalarına kızarak ülkeyi bir kargaşa ortamına sokmak ve geri planda kalmak ülkemize sahip çıkmamak doğru değildir. Ülkemizde bir rejim sorunu varmış gibi gösterilmektedir. Ülkücüler yaşadığı sürece Türkiye Cumhuriyeti Devletinin rejimi cumhuriyettir. Erzurum kongresinde alınan “Milli sınırlar içerisinde vatan bir bütündür parçalanamaz” ilkesi hafızamızda tazeliğini ilk günkü gibi korumaktadır. Milliyetçi Hareket Partisi başka partileri veya şahısları destekliyormuş gibi gösterilmeye çalışılmamalıdır. Bizler sadece devletimizin ve milletimizin bekasını destekler ve onu ilelebet yaşatmaya çalışırız.”dedi.
Editör: TE Bilisim