Çerkezköy Bakış - Eşinin sürpriz evlilik yıldönümü kutlaması karşısında gözyaşlarını tutamayan Özcan Ballı, unutamayacağı bir gün yaşadığını söyleyerek eşine teşekkür etti.

“DUYGULANDIRAN SÜRPRİZ”

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde uzun yıllar polis memuru olarak görev yapan ve emekli olmasının ardından bir fabrikada güvenlik müdürü olarak çalışmayı sürdüren Özcan Ballı’ya eşi Hanife Ballı tarafından sürpriz bir kutlama yapıldı. Eşinin iş yerine giden ve iş arkadaşlarını organize eden Hanife Ballı, eşi Özcan Ballı’yı yaptığı sürpriz ile duygulandırdı. 31’inci evlilik yıldönümlerini pasta ile kutlayan çifti iş arkadaşları da alkışlarla tebrik etti.

“NİCE 30 YILLARA”

Hanife Ballı yaptığı açıklamada, “Sevgili hayat arkadaşım ile bugüne kadar iyi kötü, acı tatlı günlerimiz oldu. 31’inci yılımızı geride bıraktık. Kızlarım ile babalarına vefa hediyesi yaptık. Tabii ki onun vefa borcunu ödeyemeyiz. Sadece bize yaşattığı güzel hayat için teşekkür etmek istedik. Nice 30 yıllara inşallah. Eşimi çok seviyorum.” dedi.
Sürpriz kutlama karşısında gözyaşlarını tutamayan emekli polis memuru Özcan Ballı eşine sürprizden dolayı sarılarak teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim