Çerkezköy Bakış - Şenliğe Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru’nun yanı sıra Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Hayırsever Müjgan - Serkan Karagöz çifti, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Şenlikte konuşan Hayırsever Serkan Karagöz, “Bugün 3 Aralık dünya Engelliler günü. Bu güzel evlatlarımızı çok seviyoruz. Onların hepsi bizim canımız, meleklerimiz. Allah bizlere bu meleklere hizmet etmeyi nasip ettiği için kendimizi şanslı hissediyoruz.” dedi.
Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru ise, “Eğitim alanında özellikle özel eğitim çocuklarımızın eğitimi için her türlü katkıyı sağlayarak, geleceğimizin nuru çocuklarımızın eğitiminin niteliğini en iyi şekilde geliştirmek için hep birlikte mücadele edeceğiz. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla farkındalık oluşturmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlenmekte.” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından öğrencilerin yapmış olduğu Türkiye haritası ile kapı süsü Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru’ya hediye edildi. Daha sonra  öğrenciler ve protokol üyeleri balonları gökyüzüne bıraktı. Ortaya da renkli görüntüler çıktı.

Editör: TE Bilisim