Çerkezköy Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Küçük ve Yıldız Kızlar Basketbol Takımları Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı ziyaret ederek, amatör sporlara verdiği destek ve katkılardan dolayı teşekkür ettiler.

Çerkezköy Bakış -
Tekirdağ Yıldızlar ve Küçükler Basketbol Ligi'nde mücadele eden Çerkezköy Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Küçük ve Yıldız Kızlar Basketbol Takımları Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti.
DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR ETTİLER
Ziyarette Belediye Başkanı Vahap Akay'a amatör sporlara verdiği destekten ötürü teşekkür eden Çerkezköy Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Küçük ve Yıldız Kızlar Basketbol Takımı Antrenörü Ercan Çete, Çerkezköy Belediyesi'nin desteğinin devam etmesi durumunda iki yıl sonra Çerkezköy'ün 2. Lig'de mücadele eden bir basketbol takımı olacağı müjdesini verdi.
“DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK”
Bunun üzerine Belediye Başkanı Vahap Akay, spora ve sporcuya desteklerinin artarak devam edeceğini belirterek "Elimizdeki tüm imkanlar ile sizlerin yanında olmaya çalışacağız. Başarılarınız bizleri ve ilçemizi gururlandırıyor" ifadelerini kullandı.


Editör: TE Bilisim