Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Belediyesi Teknik Hizmetler Garaj Amiri Ömer Paralı ile Motor Ustası Ahmet Akgün ve ekibinin devreye girmesi ile hurdaya ayrılacak duruma gelen bir traktör modernize ediliyor. 1986 model bir traktör Çerkezköy Belediyesi'nin araç filosuna kazandırılacak.

MODERNİZE EDİLMEYE BAŞLANDI

Çalışma ile ilgili bilgi veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “1986 model Ford 6610 marka traktör uzun yıllardır Çerkezköy Belediyesi'nin araç filosunda ve hizmet veriyor. Motoru ve yürüyen aksamı bitme noktasına gelen ve hurdaya ayrılacak duruma gelen traktör Çerkezköy Belediyesi Garaj Amirliği Ekipleri tarafından modernize edilmeye başlandı” dedi.

HİZMETE HAZIR HALE GELECEK

Akay, şuanda motor kısmı ve yürüyen aksamı yenilenen traktörün, kısa süre içerisinde yeniden araç filosuna dahil olarak, hizmet vermeye kaldığı yerden devam edeceğini belirtti. 1986 model traktörün motorunun yenileneceğini, baskı, balata ve diğer işlemlerin yapıldıktan sonra kısa süre içerisinde yeniden hizmet vermeye hazır hale getirileceğini söyleyen Akay, “Teknik Hizmetler Müdürlüğümüz Ekiplerimiz sıkıntılı olan Belediye hizmet araçlarımızı yenileyerek, sorunsuz hale getiriyorlar” diyerek, daha önce de hurdaya ayrılma noktasına gelen bir çok aracı modernize ederek, yenileyen ustaları ve ekiplerini kutladı.
Editör: TE Bilisim