Portekiz’de düzenlenen Dünya Kurumsal Golf Turnuvası’na katılan Bony Socks takımı, WCGC 2016 Dünya Finali’ni 117 stableford puanla tamamlayarak üçüncü olmaya hak kazandı.

38 TAKIM KATILDI

Şirketlerini ve ülkelerini temsilen dünya genelinden ikişer kişiden oluşan 38 takımın katıldığı WCGC (Dünya Kurumsal Golf Turnuvası) 2016 Dünya Finali, 21–26 Haziran tarihleri arasında Portekiz Cascais’deki Oitavos Hotel ev sahipliğinde Oitavos Dunes sahasında düzenlendi.

PORTEKİZ’DE DÜZENLENDİ

2001 yılında dünyaca ünlü golf saha tasarımcısı ve mimarı Arthur Hills tarafından tasarlanan ve 2015 WCGC Dünya Finali’ne de ev sahipliği yapan Oitavos Dunes, günümüz itibariyle Avrupa’nın en iyi golf sahaları arasında gösteriliyor.

FİNAL 350 MİLYON İZLEYİCİYE ULAŞTI

WCGC Dünya Finali, en prestijli golf kanalı Golfing World tarafında yayınlandı ve yaklaşık 350 Milyon izleyici ile buluştu.

TÜRKİYE’Yİ BAŞARIYLA TEMSİL ETTİ

Türkiye‘yi temsilen katılan Carya Golf Kulübü Genel Müdürü Hasan Ceylan ve Çinli İş Adamı  Ali Gong ikilisinden oluşan Bony Socks takımı ise, WCGC 2016 Dünya Finali’ni 117 stableford puanla tamamlayarak üçüncü olmaya hak kazandı. Ayrıca Bony Socks takım oyuncuları dünyaca ünlü futbolcu Lus Figo ile de tanıştılar.
Editör: TE Bilisim