Tekirdağ 2. Amatör Ligi D grubunda 11’nci hafta oynan 3 karşılaşma ile sona erdi. Lig temsilcilerimizden Çerkezköy Doğanspor haftayı BAY geçerken, bir diğer temsilcimiz Samsunlular Yaşar Doğu Spor Kulübü deplasmanda Güngörmezspor’u 7-2 mağlup etti.

Çerkezköy Bakış -
Tekirdağ 2. Amatör Ligi D grubunda 11’nci hafta oynan 3 karşılaşma ile sona erdi.

BÜYÜKYONCALI LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ


Lig’de lider konumda olan ve 11’nci haftaya da lider giren Büyükyoncalıspor bu hafta evinde Kapaklı Kartalspor ile eşleşti. Mücadelenin başından sonuna kadar üstün şekilde oyun oynayan ve farklı şekilde sahadan galip ayrılan Saray ekibi Büyükyoncalıspor aldığı 6-0’lık galibiyetle liderlik koltuğundan bu haftada inmedi.



27 PUANU BULUNUYOR


Lig’de oynadığı 10 karşılaşmada 27 puan toplayan ve 9 galibiyet ile 1 mağlubiyeti bulunan Büyük Yoncalıspor yaptığı 10 karşılaşmada kalesinde gördüğü 6 gole karşılık 37 golle cevap verdi.

HAFTAYI BAY GEÇTİ


Lig temsilcilerimizden Çerkezköy Doğanspor ise haftayı BAY geçti. 11’nci haftaya 22 puanla giren temsilcimiz Çerkezköy Doğanspor şampiyonluk için liderliği kovalayan takımların başında geliyor.

EN ÇOK GOL ATAN TAKIM


Haftayı BAY geçen Çerkezköy Doğanspor’un 9 maçlık istatistikleri ise şu şekilde. Sarı-Kırmızılı ekip oynadığı 9 karşılaşmada 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Kalesinde gördüğü toplam 8 gole karşılık rakip filelere 41 gol bırakan temsilcimiz Çerkezköy Doğanspor, aynı zamanda Tekirdağ 2. Amatör Lig D grubunda en çok gol atan takım ünvanına sahip.



KARAAĞAÇ KÖYÜ SPOR GALİP


Ligin bu haftaki en önemli karşılaşmalarından olan Karaağaçköyüspor ile Karaağaç Gençlikspor arasında oynanan derbi karşılaşmasında gülen taraf Karaağaçköyüspor oldu.  Sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrılan taraf olan Yeşil-Beyazlı ekip Lig’de de puanını 20’ye yükseltti

20 PUANI BULUNUYOR


Lig’de oynadığı 10 karşılaşmada 20 puan toplayan Karaağaçköyüspor, 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. 10 mücadelede 6 gol kalesinde gören Karaağaç ekibi rakip filelere ise 22 gol bıraktı.
Editör: TE Bilisim