Çerkezköy Bakış - D Grubu’nda liderliğini sürdüren Çerkezgücüspor, Samsunlular Yaşar Doğuspor’u 5-1 mağlup ederek 7.maçında 7.galibiyetini aldı. Kızılpınarspor ise Pınarça Köyüspor’u 2-1 yenerek zirve takibini sürdürdü. E Grubu’nda ise zirveyi paylaşan Çukuryurtspor ile Karaağaç Köyüspor arasındaki müsabakayı 5-0 ile ev sahibi Çukuryurtspor kazandı.
 

VELİKÖY SAHASINDA OYNANDI

Tekirdağ 2.Amatör Ligi D Grubu 7.hafta müsabakasında iki Çerkezköy takımı karşı karşıya geldi. Veliköy Sahası’nda oynanan Çerkezgücüspor ile Samsunlular Yaşar Doğuspor arasındaki müsabakayı 5-1 farkla Çerkezgücüspor kazandı. 7.maçında 7.galibiyetini elde eden Çerkezgücüspor attığı 26 gole karşılık kalesinde 10 gol gördü. Geçen hafta Pınarça Köyüspor’u yenerek moral bulan Samsunlular Yaşar Doğuspor haftayı 4 puanla 5.sırada tamamladı.
 

KIZILPINARSPOR KAZANDI

Veliköy Sahası’nda oynanan bir diğer mücadelede ise Kızılpınarspor ile Pınarça Köyüspor karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleyi 2-1 kazanan Kızılpınarspor haftayı 16 puanla 2.sırada tamamladı. Pınarça Köyüspor ise 10 puanla 3.sırada kaldı. D Grubu’nda Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda oynanan mücadelede ise Demirkaya Yenicespor ile Kızılpınar Uzayspor karşı karşıya geldi. Mücadeleden 3-2 galip ayrılan Demirkaya Yenicespor haftayı 9 puanla 4.sırada tamamladı. Kızılpınar Uzayspor ise 1 puanla son sırada kaldı.
 

ÇUKURYURTSPOR ZİRVEYE YERLEŞTİ

E Grubu’nda zirveyi yakından ilgilendiren müsabakada Çukuryurtspor ile Karaağaç Köyüspor karşı karşıya geldi. Saray Sahası’nda oynanan maçı 5-0 kazanan Çukuryurtspor 18 puanla liderliğe yükseldi. Karaağaç Köyüspor takımı ise 15 puanla 2.sırada kaldı.
 

KAPAKLI KARTALSPOR 2.GALİBİYETİNİ ALDI

Kapaklı Sahası’nda oynanan maçta ise Kapaklı Kartalspor ile Küçük Yoncalıspor karşı karşıya geldi. Mücadeleden 4-2 galip ayrılan Kapaklı Kartalspor ligdeki 2.galibiyetini elde etti ve haftayı 7 puanla 4.sırada tamamladı. Küçük Yoncalıspor ise 1 puanla son sırada kaldı.
 

FARKLA KAZANDI

Tekirdağ 2.Amatör Ligi E Grubu’nda Saray Sahası’nda oynanan bir diğer karşılaşmada ise Tekirdağ Marmaraspor ile Güngörmezspor karşılaştı. Karşılaşmadan 6-0 farkla ayrılan Tekirdağ Marmaraspor haftayı 15 puanla 3.sırada tamamladı. Güngörmezspor ise 5 puanla 5.sırada kaldı.
 

A GRUBU LİDERİ ERİKLİCE ZEYTİNSPOR

Tekirdağ 2.Amatör Küme A Grubu’nda 9.hafta maçları oynandı. Haftaya lider giren Kozyürükspor, 3.sırada zirve takibini sürdüren Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor’a 2-1 mağlup oldu. Bu sonuç ile 2 takımda 18 puanda kaldı. Sahasında Şarköy Yıldız Gençlikspor’u 3-0 mağlup eden Eriklice Zeytinspor 21 puanla liderlik koltuğuna oturdu. Tekirdağ İdman Yurduspor ise deplasmanda Kazanderespor’u 4-0 mağlup etti. Grupta 9 puana sahip Yavuzspor ve Tekirdağ İdman Yurduspor 4. ve 5.sırayı paylaşıyor. 6. Şarköy Yıldız Gençlikspor’un 4 puanı bulunurken, son sıradaki Kazanderespor 1 puana sahip.
 

B GRUBU LİDERİ 100.YILSPOR

B Grubu’nda ise Kumbağspor ile 100. Yılspor karşı karşıya geldi. Rakibini 2-0 mağlup eden 100. Yılspor 21 puanla gruptaki liderliğini sürdürdü. Lahana Köyü Yeşilovaspor’a konuk olan Karacakılavuzspor ise karşılaşmadan 3-0 galip ayrılarak puanını 16’ya çıkardı. Hayrabolu Sahası’nda oynanan maçta ise Çerkezmüsellimspor, Şalgamlı Gençlikspor’u 2-1 yenmeyi başardı.
 

C GRUBU LİDERİ MİSİNLİSPOR

C Grubu’nda lider Misinlispor sahasında Kırkgöz Gençlikspor’u 2-0 yenerek 19 puana ulaştı ve liderliğini sürdürdü. Muratlı 1935 ile Esenspor arasındaki müsabaka ise 2-2 eşitlikle sonuçlandı. Yıldız Gençlikspor ise lig sonuncusu Paşaalanspor’u 4-1 mağlup etti.

Editör: TE Bilisim