Çerkezköy Bakış - Çerkezköy’de iki yıl önce kurulan ve ülke genelindeki birçok afette aktif görev alan Çerkezköy Arama Kurtarma Derneği, kuruluşunun ikinci yılını pasta keserek kutladı.

“EKİBİMİZ HER TÜRLÜ AFETE HAZIRLIKLI VE DONANIMLIDIR”

Çerkezköy Arama Kurtarma Derneği Başkanı Ersin Çavdar, kuruldukları günden bu yana tek amaçlarının halkı bilgilendirmek olduğunu belirterek, “Kurulduğumuz günden beri tek amacımız halkımızı bilinçlendirmek ve afetler için kendimizi hazırlamak oldu. İki yılda geldiğimiz nokta da binlerce vatandaşımıza temel afet bilinci eğitimi verdik. Ekibimiz her türlü afete hazırlıklı ve donanımlıdır. Her geçen gün artan kadromuzla Çerkezköy'ümüzde beklenen felaketlere karşı hazırlıklıyız. Sadece Çerkezköy'de değil memleketimizin her köşesinde oluşabilecek afetlerde halkımızın yanında ve göreve hazır bir ekibiz.” dedi.

"BİZ HAZIRIZ YA SEN"

Sloganımız "Biz Hazırız Ya Sen" diyen Çavdar. “Bir kişiye bile afetlerle ilgili bilinçlendirme yapsak kurtulan bir can gözüyle bakıyoruz. Halkımız gönül rahatlığı ile bizimle iletişime geçip ücretsiz eğitim  talep edebilir.” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim