Sıcak havaların vazgeçilmezi olan dondurmanın Çerkezköy’deki adresi Meya Venetto, özel ‘Paşa Dondurması’ ile sezonu açtı. İşletme sahibi Yaşar Gedikoğulları 27 farklı tat ile Çerkezköylülerin damak tadına hitap ettiklerini ifade etti.

Atatürk Caddesi Makasçı Sokak numara 10’da hizmette olan Meya Venetto güneşin kendisini göstermeye başladığı şu günlerde yaz mevsimine erkenden giriş yaptı. Yaz mevsiminin vazgeçilmesi olan tatların başında gelen dondurmanın Çerkezköy’deki tek adresi Meya Venetto birbirinden farklı tatlarla Çerkezköylü vatandaşın hizmetinde.

“27 FARKLI TAT”


Meya Venetto işletmesinin sahibi olan Yaşar Gedikoğulları yaptığı açıklamada birbirinden farklı 27 tadı müşterilerinin damak tadına sunduklarını ifade etti. Gedikoğlulları, “Paşa dondurmayı Çorlu ve Saray’ın ardından Çerkezköy’de de müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Organik meyvelerin özünden elde ettiğimiz dondurma, havaların ısınması ile herkesin tükettiği bir tatlı türü. Külahta, kağıt helva arasında, kupa bardakta servis ettiğimiz dondurmalarımızı tadılmasını tavsiye ediyoruz. “ dedi.
Editör: TE Bilisim