Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor İzcilik Kulübü’nden 22 kişilik izci kafilesi Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Anıtkabir’deki kabrini ziyaret etti.
 ANITKABİR’İ ZİYARET ETTİLER
 Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor İzcilik Kulübü tarafından yeni neslin geçmişini bilmesi ve Cumhuriyet yolunda üzerine düşen sorumluluk bilincini özümsemesi amacıyla ‘Cumhuriyet Yolunda Ata’nın İzinde’ programı kapsamında 22 kişilik izci kafilesi ile Ankara’ya giderek Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü kabrini ziyaret etti.
ESKİ TBMM’Yİ DE ZİYARET ETTİLER
Cuma akşamı Çerkezköy’den yola çıkan kafile Cumartesi günü Ata’nın huzuruna çıktı. Atanın huzurunda saygı duruşunda bulunan kafile ardından eski TBMM Binası’nı da ziyaret ederek, ilk Kurucu Meclis’in çalıştığı alanları da görme fırsatı buldu. Ankara’da Gençlik Parkı’nda masal kahramanlarının heykellerinin yer aldığı Harikalar Diyarı’nı da gezen kafile masal kahramanları ile fotoğraf çekildi.
‘MİRASINA SAHİP ÇIKACAĞIZ’
Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor İzcilik Kulübü’nden Oymakbaşı Ekrem Bacaksız dahil 6 lider ve yaşları 8 ile 10 arasında değişen izci kafilesi, ölümünün 77. Yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anıp, onun mirasına sahip çıkacaklarını dile getirdi. Türkiye Cumhuriyeti’ni yaşatmak için üzerlerine düşen görevleri yerine getireceklerini belirten kafile, Cumartesi akşamı Çerkezköy’e döndü.


Editör: TE Bilisim