U-14 Ligi’nde 2014-2015 sezonu önceki gün oynanan maçlarla başladı. C Grubu’nda mücadele veren temsilcilerimizden Çerkezköyspor U-14 Futbol Takımı ilk maçında Fevzipaşaspor’u 24-0 gibi tarihi bir skorla mağlup ederek lige galibiyetle başladı.


Çerkezköy Bakış - Çerkezköyspor U-14 Futbol Takımı ilk hafta karşılaşmasında Fevzipaşaspor’u faklı mağlup etti.

İLK HAFTA MAÇLARI OYNANDI

U-14 Ligi C Grubu’nda ilk hafta maçları önceki gün oynanarak tamamlandı. İlçe temsilcilerimizden Çerkezköyspor U-14 Futbol Takımı ilk hafta karşılaşmasında Fevzipaşaspor U-14 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Veliköy Sahası’nda önceki gün oynanan karşılaşma saat 12.00’da başladı. İlk dakikalardan itibaren Çerkezköyspor U-14 Futbol Takımı rakibi karşısında etkili bir oyun sergiledi. Etkili oyununu üst üste bulduğu gollerle alan Çerkezköyspor U-14 Futbol Takımı moral buldu. Dakikalar ilerledikçe farka giden Çerkezköyspor U-14 Futbol Takımı adeta rakibine pozisyon vermedi.

24-0’LA KAZANDI

İlk devrede sergilediği etkili oyunu karşılaşmanın ikinci devresinde de sürdüren Çerkezköyspor U-14 Futbol Takımı farkı daha da açtı. Fevzipaşaspor U-14 Futbol Takımı en azından bir gol için geliştirdiği ataklardan sonuca gidemedi. Maçın sonuna kadar üstünlüğünü sürdüren Çerkezköyspor U-14 Futbol Takımı 24-0’lık üstünlükle 3 puanı hanesine yazdırdı. 



KAPAKLISPOR 6-0’LA KAZANDI

Haftanın bir diğer karşılaşmasında Kapaklıspor U-14 Futbol Takımı ile Çerkezköy 1923 Gençlikspor U-14 Futbol Takımı karşı karşıya geldi. Kapaklı Sahası’nda önceki gün oynanan karşılaşma saat 15.00’da başladı. İlk dakikalardan itibaren Kapaklıspor U-14 Futbol Takımı rakibi karşısında etkili bir oyun sergiledi. Çerkezköy 1923 Gençlikspor U-14 Futbol Takımı rakibinin etkili oyununa aynı şekilde karşılık veremedi. Kapaklıspor U-14 Futbol Takımı karşılaşmadan 6-0 üstünlükle ayrılarak lige galibiyetle başladı.

SİTESPOR U-14 GALİBİYETLE BAŞLADI

Kapaklı Sahası’nda oynanan haftanın bir diğer karşılaşmasında Sitespor U-14 Futbol Takımı ile Kapaklı Kartalspor U-14 Takımı karşı karşıya geldi. Önceki gün oynanan karşılaşma saat 11.00’da başladı. Sitespor U-14 Futbol Takımı baştan sona rakibi karşısında üstün bir oyun sergiledi. Sitespor U-14 Futbol Takımı etkili oyununun karşılığını 4-0’lık üstünlükle alarak 3 puanı hanesine yazdırdı.    

Editör: TE Bilisim