Çerkezköy Bakış - AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımladı.

“HİZMETKAR OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Çetintaş, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da hakkın rızası ve milletin duası adına daha dolu yaşayabilmek için derslerle dolu bir tecrübe olarak tarihteki yerini almıştır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde büyük güçlü Türkiye’nin yoluna emin adımlarla ilerlediği 2021 yılını geride bıraktık. İşçinin, çiftçinin, memurun, emeklinin yüzlerinin güldüğü, artık geleceğe daha umutla bakabildiğimiz günlerin ve 2023, 2053 ve 2071 hedeflerinin temellerini attığımız bu yılda daha huzurlu ve müreffeh Türkiye’nin temel taşları atılmıştır. Yeni yılda da hiç kimseyi dışlamadan, hiç kimseyi ötekileştirmeden, hiçbir sebeple kimseyi ayırmadan, ayrıştırmadan 84 milyonun birlik ve beraberliği için bu millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldiğimizi tekrar ortaya koyacağız” dedi.

“ÇALIŞMAYA HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEĞİZ”

2021 yılında Çerkezköy’de devlet yatırımlarının daha hızlı bir şekilde geldiğini ifade eden Çetintaş; “Yurdumuzun 81 vilayetinden vatandaşımızın birlikte omuz omuza yaşadığı ilçemizde de devletimizin yatırımlarının daha hızlı bir şekilde yükseldiği bir yılı geride bıraktık. Gençlik merkezi, olimpik yüzme havuzu, stadyum yatırımlarının yanı sıra ilçemizin hızla büyüyen mahallelerinden olan Kızılpınar’da hastane ve kamu bankası taleplerimizin de sonuçlanma aşamasına gelmesiyle birlikte ilçemiz daha da büyüyerek, daha modern görünüme kavuşacak. Doktor taleplerimizin de karşılanmasıyla birlikte günde 4 bin hastaya tedavi hizmeti veren Çerkezköy Devlet Hastanesi, vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmeti sunacaktır. Asayiş ve huzurun sağlanması adına yapılan polis atamalarıyla birlikte ilçemiz daha güvenli olacaktır. Yatırımlarımız bunlarla da bitmeyecek. Çerkezköy için en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Milletimizden aldığımız güçle, hizmet etmeye çalışmaya hız kesmeden devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.
Devlet yatırımlarının devamı için yeni yılda da çalışmalarını sürdüreceklerini kaydeden Çetintaş; “Sanayinin lokomotifi Çerkezköy’ümüzün vizyon projelerin şehri olması için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

AŞI VURGUSU

Pandeminin olumsuz etkilerinin en aza indirilmesi için devlet-millet dayanışmasıyla salgını atlatmak istediklerini söyleyen Çetintaş; “Aşı çalışmalarının hız kazanmasıyla 2021 yılında daha özgürce hareket edebildiğimiz bir yıl oldu. Geçtiğimiz yıla oranla daha çok bir araya geldiğimiz bu yılda eski günlerimize yeniden kavuşmak, yeniden sarılmak, bir araya gelmek için maske, mesafe ve hijyen kuralına mutlaka dikkat edelim. Aşı olarak hem kendimizi hem de çevremizi, ailemizi koruyabiliriz. Bu yüzden tüm vatandaşlarımızdan ricamızdır; aşılarınızı mutlaka yaptırın. Salgın riski daha fazla artmadan bir an önce aşımızı olalım” diye konuştu.

“YENİ HEDEFLERE KOŞAN TÜRKİYE’NİN DÖNÜM NOKTASI OLACAK”

2022 yılının yeni hedeflere koşan Türkiye için dönüm noktası olacağını söyleyen Çetintaş; “Milletimizle beraber, kardeşliğimizle perçinlenerek ve bizi millet yapan değerlerimizi bir şuur halinde kuşanarak bu yıl daha da çok çalışacağız. Bu duygularla, 2022’nin kazasız, belasız, afetsiz ve hayırlarla dolu bir yıl olmasını temenni ediyorum. Mazlum coğrafyaların umutları doğrultusunda dünyada adalet, barış, özgürlük ve huzur yılı olmasını diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim