Çerkezköy Bakış - CHP Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Okan Ermeğan, yoğun iş temposundan dolayı başkanlık görevinden ayrıldı. Bu göreve ise CHP Tekirdağ İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından CHP Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları yerel yönetimden sorumlu başkan yardımcısı Aytekin Şahinkaya getirildi. Şahinkaya’nın başkanlığa getirildiği CHP Çerkezköy ilçe teşkilatında yapılan basın açıklaması ile kamuoyuna duyuruldu.

TEŞEKKÜR ETTİ

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz haftalarda gençlik kollarında bir değişim yapmış arkadaşlar. Biliyorsunuz Okan Ermeğan gençlik kolları başkanımızdı. Ancak işlerinin yoğunluğundan dolayı bu işi layıkıyla yapamadığına karar verdi ve görevi devretmek istedi. Biz de kendisine saygı duyduk ve tamam dedik. Aytekin arkadaşımız zaten onun yönetiminde başkan yardımcısıydı. Aytekin arkadaşımız il gençlik kolları başkanlığı tarafından görevlendirildi. Eski gençlik kolları başkanımız Okan Ermeğan’a bugüne kadar ki hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Kendisi hala büyük bir aile olduğumuzu, sadece bu görevi bıraktığını, CHP’nin bir neferi olacağını söyledi. Gerçekten de öyle biz büyük bir aileyiz. Bazen biri gelir koltuğa diğeri gider ama Cumhuriyet Halk Partisi’ne hizmetimiz hiçbir zaman bitmez. Partimiz için hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

“İKTİDARA GİDEN YOLDA ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez ve yönetimine teşekkür eden CHP Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aytekin Şahinkaya da, “Eski başkanımız Okan Ermeğan işinden dolayı Cumhuriyet Halk Partisi’ni değil de sadece görevden bir affını istedi bizden. Pandemi dönemi zaten hepimizin etkilendiği bir dönem. 2 yıldır kongre yapamadık. Bu durumda yönetimimizde olan kişilerden askere giden de oldu, evlenenler de oldu veya üniversiteye gidenler oldu. Bir şekilde zaten uzun ve yorucu bir sürece girdik. Cumhuriyet Halk Partisi olarak genel seçimlerde de iktidarı en büyük adaylarından biri olduğumuz için durma değil daha çok koşma zamanlarını gördüğümüz için kendimizde kim daha çok verimli olacaksa o arkadaşımızın devam etmesine karar vererek kendi görevinden affını istedi sadece. Bize her konuda destek olacağından hiç şüphem yoktur. Verilere baktığımız zaman Tekirdağ’da zaten göç olarak en çok göç ilçe Çerkezköy olarak gözüküyor. Bunların arasından biz gençlere baktığımızda genç nüfus oranı bayağı yüksek. Yeni kurduğumuz yönetim, eskiden devam eden yönetimle beraber biz bunlar için koşturacağız. İktidara giden yolda elimizden geleni yapacağız. Bundan sonra hep beraber aile içerisinde, birbirimizi destekleyerek gerek ilçe yönetimi gerek kadın kolları aynı şekilde yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

BASIN MENSUPLARININ SORULARINI YANITLADI

Şahinkaya konuşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. “CHP Gençlik Kolları başkanlığı son dönemlerde pasif olarak görünüyor, aktif bir çalışmanız olacak mı?” sorusunu yanıtlayan Şahinkaya, “Biz göreve geldikten sonra 15-20 gün yönetimi açıklama süremiz var tüzük gereği. Biz göreve geldikten sonra sadece gençlik kollarının değil, Türkiye’deki her bir bireyin sorunu olan zamlarla ilgili bir etkinlik yaptık. Zam duvarını kurduk. Geçtiğimiz 18 Mart’ta Çanakkale Zaferi için bir öğünü sadece paylaşmak adına Osmanlı Camii’nin önünde yine aynı şekilde etkinlik yaptık. Tabii bunlar yaptığımız ufak şeyler” dedi.
Şahinkaya, “Çerkezköy, Tekirdağ’ın en genç nüfuslu ilçesi. Genç nüfusu CHP’ye kazandırmak için ne gibi çalışmalar yapmayı planlıyorsunuz?” sorusuna da, “Genç kapasitesi çok olan bir ilçeyiz. Bir sene bir seneyi tutmuyor. Biz bunlarla alakalı yönetim olarak zaten bir liste çıkardık. İletişim bilgileri elimizde. Biz onları tek tek, gerekiyorsa kafede ağırlayacağız, gerekiyorsa evlerine gideceğiz. İllaki gelin demeyeceğiz. İlk başta yapmak istediklerimizi anlatacağız. Zaten katılmak isteyen olanlarla yolumuza devam edeceğiz. Bunun haricinde de ramazan ayının ikinci haftasında il geneli bir çalışmamız olacak” cevabını verdi.

İŞTE YÖNETİM

Şahinkaya’nın yönetiminde şu isimler yer aldı; asil yönetim kurulunda Sinem Aslan Aydemir, Cihat Çelik, Emre Büyük, Mert Anlağan, Buse Çiftçi, Fırat Akdemir, Günay Düzgün, Ayşenur Butçu, Özkan Güler, Ahmet Güler, yedek yönetim kurulunda Gizem Özcan, Özay Erduğan, Atilla Arağ, Samet Özcan, Beyza Günaydın, Piri Öztürk, Esra Güzen Öztürk, Batuhan Torun. Yönetimde görevlendirme ise şöyle, İlçe Sekreteri Sinem Aslan Aydemir, İlçe Saymanı Emre Büyük, İlçe Eğitim Sekreteri Günay Düzgün, İlçe Bilişim Sorumlusu Fırat Akdemir, Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Cihat Çelik, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mert Anlağan, Meslek Kuruluşlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Güler ile Özkan Güler, Basın ve Halka İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Buse Çiftçi ile Ayşenur Butçu.

Editör: TE Bilisim