Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Konferans salonunda dün yeni logonun tanıtımı gerçekleştirildi. ÇTSO tarafından hazırlanan tanıtım filminde yeni logonun yapım aşaması ve anlamı davetlilere dev ekranda izletildi.

Çerkezköy Bakış -
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Konferans salonunda dün yeni logonun tanıtımı gerçekleştirildi.

GENİŞ KATILIM YAŞANDI

Dün saat 16:00’da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda düzenlenen tanıtım programına Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Taha Ülker, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İsa Altay, Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman, Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi Başhekimi Jin.Op.Dr. Ahmet Türker, Özel Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op.Dr.Ayhan Arslan, ÇTSO Meclis Üyeleri, Yönetim Kurulu ve çok sayıda davetli katıldı.



“DEĞİŞMEYEN TEK ŞEY KALİTE”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından tanıtım programının açılış konuşmasını ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva yaptı. Değişmeyen tek şeyin kalite olduğunu vurgulayan Kozuva, “Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası yüklendiği vizyon ve misyon gereği değişimin ve gelişimin öncüsü olmaya devam ediyor. İdari ve Mülki amirlerimizin ve siz üyelerimizin desteği ile sorumluluk alanımızda bulunan ilçemize ve bölgemize en iyi hizmeti sunuyoruz.  Sadece belge hizmeti veren bir kurum imajından sıyrılıp, sorumluluk üstlenen bir oda olduk.  Yurt dışındaki paydaş kurumlarla temaslarda bulunup protokoller imzaladık. Bu gurur verici değişim ve dönüşümü beğeninize sunduğumuz yeni logomuz ile taçlandırdık.” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Kozuva’nın ardından konuşan ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker de, Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’ya teşekkür ederek, “Çalışmalarını takdirle izliyoruz. Logo değişimi, imaj değişikliği de yapmaları takdire şayandır. Bu sunumun yapılması taraftarı değildim ama bugün sunumu gururla izliyorum. Biz kurumsal bir konuma ulaştık. Akredite olduktan sonra, kamusal görevleri hakkıyla ve zamanında yapan ve proje üreten bir kurum haline geldik. ULM Ticaret Odası ile çok önemli bir protokol imzaladık. Özellikle eğitim konusunda onlardan çok yararlanacağız. Bu, Çerkezköy TSO’nun dünyaya açıldığının göstergesidir.” dedi.

“BASIN TEŞVİK EDİYOR”

Ülker konuşmasının devamında ise, “Ben hep çok fazla masraf yapmayalım diye serzenişte bulunuyordum ama gördüm ki bu geziler, üyelerimizin ufkunun açılması ve ticaret hacminin gelişmesi açısından çok önemli. Az önce hararetli bir meclis toplantısı yaptık. Demokratik ortamda bu tür toplantılar da olabiliyor, basınımız da bu toplantıları aynı hararetle gündeme taşıyor ve bizi doğruya teşvik ediyor. Bu vesileyle de basınımıza da teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

PASTA KESİLDİ

Konuşmaların ardından tüm davetliler ve protokol mensupları ÇTSO’nun yeni logosunun yer aldığı pastayı kesti. Pasta kesiminin ardından ÇTSO tarafından davetlilere kokteyl verilirken, davetlilere hediyeler de takdim edildi.
Editör: TE Bilisim