Çerkezköy Bakış - Hafta sonu oynanacak Yeni Çanspor hazırlıklarını sürdüren 1911 Çerkezköyspor’un dün gerçekleştirilen idmandaki konukları Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri oldu. Öğrenciler oyunculardan imza alıp fotoğraf çekilirken Etogo’ya ayrı bir ilgi gösterdiler.

“SPORLA İLGİLENİN”
29 Ekim Spor Kompleksinde gerçekleştirilen idmana davet edilen öğrencileri kulüp başkanı Uğur Erem karşıladı. Öğrencilere spor kompleksini gezdiren Erem, burada öğrencilerle sohbet etti, 1911 Çerkezköyspor atkıları dağıttı ve gençlere tavsiyelerde bulundu. Erem, “Buradaki spor kompleksimiz her gün 12 saat boyunca açık. İstediğiniz zaman gelip burada spor yapabilirsiniz. Sporla ilgilenin,  hangi dal olduğu önemli değil ama spor yapın. Tütünden, alkolden ve bunlar gibi zararlı maddelerden uzak durun. Sizler Çerkezköy’ün geleceğisiniz.” ifadelerini kullandı. Erem ayrıca öğrencileri yaz okullarına da davet etti. Din Kültürü Öğretmeni Cahit Tosun ise öğrencileri sporla kaynaştırmak adına Çerkezköy’ü üst liglerde temsil eden 1911 Çerkezköyspor’un idmanına getirdiklerini ve kulübe manevi olarak destek ve moral vermek istediklerini söyledi.

“TEK HEDEF ÜÇ PUAN”
Tribünde öğrencilerle birlikte idmanı takip eden 1911 Çerkezköyspor Genel kaptanı Sebahattin Çolakoğlu ise spor’un öneminden bahsetti. Çolakoğlu, “ Zararlı madde kullanımı artık 12-13 yaşlara kadar düştü. Çocuklarımıza dikkat etmeliyiz. Onların sporla iç içe olmalarını sağlamalıyız.” Dedi. Hafta sonu oynancak olan Yeni Çan maçına da değinen Çolakoğlu, “ Yarın son idmanımızı yapacağız. Cumartesi günü yola çıkıp gece orada konaklayacağız ve tek hedefimiz var üç puan. Çan’a puan yada puanlar almak için gitmiyoruz. Direkt üç puan için gidiyoruz. Kendimizi buna şartlandırdık. Tekrar lider olarak yola devam edeceğimizi düşünüyorum.” diye söyledi.  

İMZA ALIP FOTOĞRAF ÇEKİLDİLER
İdman sonrası futbolcularla bir araya gelen öğrenciler merak ettikleri soruları oyunculara yöneltti. Bütün futbolculardan imza alan ve fotoğraf çekilen öğrenciler Etogo’ya ise büyük ilgi gösterdi. Etogo etrafını saran öğrencilere imza verip onlarla sohbet etti.

BAKLAVALAR OZAN PASTANESİNDEN
Yeni Çan maçı öncesi Ozan Pastanesi sahibi Orhan Aldemir idmanı ziyaret etti ve baklava ikramında bulundu. Aldemir, “ İnşallah bu sene 1911 Çerkezköyspor BAL’da şampiyon olacak. Biz de idmanlarda onlara moral vermeye çalışıyoruz. Bu zorlu yolda onlara başarılar diliyorum.” dedi.   

Editör: TE Bilisim