AK Parti Tekirdağ Milletvekili aday adayı Ersin Danış, Tekirdağ’da en az 3 milletvekili çıkarılmasının zor olmadığını ve siyasetin oldukça meşakkatli ve uzun bir yolculuk olduğunu dile getirdi.

Çerkezköy Bakış -
AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Ersin Danış seçim çalışmalarını sürdürüyor.

“AK PARTİ SİYASETE FARKLI BİR RENK KATTI”

Ersin Danış, Tekirdağ’da en az 3 milletvekili çıkarılmasının zor olmadığını ve siyasetin oldukça meşakkatli ve uzun bir yolculuk olduğunu dile getirdi. AK Parti’nin siyasete farklı bir renk kattığını söyleyen Danış “Bu anlamda dünyada örneğine az rastlanır kurumsal bir çizgi oluşturmuştur. Kurulduğu günden bu yana da Türkiye’de insanların siyasete bakış açısını değiştirmiş ve içinde yaşadığımız toplumun büyük bir kısmının desteğini de arkasına alarak büyük işler başarmıştır. İşte bu sorumluluk bilinciyle yola çıktım ve davamızın her daim arkasında olmaya devam edeceğim.” dedi.

“PARTİ POLİTİKALATINI ANLATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Danış şunları söyledi: “Malum Tekirdağ’ımız ülkemizin pek çok yerine orantılandığında bugüne kadar milli gelire yüksek oranda katma değer sağlamış fakat hizmet anlamında hak ettiğini düşündüğüm birçok hizmetten de yerel manada fayda sağlayamamıştır. Bu sebeple gittiğimiz her noktada parti politikalarımızı insanlarımıza anlatmaya devam etmeliyiz.

“EN AZ MİLLETVEKİLİ”

Naçizane içerisinde barındığımız bu güzel şehir, bütün dinamikleriyle senkronize edildiğinde Türkiye’nin örnek şehirlerinden birisi haline gelebilir. Çünkü gerek tarım, gerek turizm, gerekse de sanayi anlamında Tekirdağ oldukça verimli bir yer ve o verimin alınabilmesi için içeriğindeki envanterlerin doğru yöneticiler tarafından doğru konumlandırılması gerekiyor. Partimiz ülke genelinde bu perspektiflerle hareket etmekte ve çok şükür ki bunun yansımalarını hep birlikte izlemekteyiz. Tekirdağ’ımız da bu hizmet yarışında artık bende varım diyebilmeli ve vatandaşlarımızın daha müreffeh bir hayat yaşayabilmeleri için Tekirdağ’ımızın partimiz nezdinde en az 3 milletvekili ile mecliste temsil edilmesi gerekmektedir.”

Editör: TE Bilisim