Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri önceki gün Kapaklı Atatürk Mahallesi’nde bulunan bir eğlence mekanında belinde silah bulunan şahıs tespit etti. Üzerinde ruhsatsız silah ele geçirilen şahıs, silahın başka birine ait olduğunu söylerken, silahın sahibi olduğunu iddia ettiği kişi ise silahın dede yadigarı olduğunu ifade etti. Asayiş ekipleri şahısları gözaltına alarak soruşturma başlatırken, ruhsatız silaha el konuldu.

Çerkezköy Bakış -
Kapaklı’da önceki gün bir kişinin üzerinde ruhsatsız silah ele geçirildi.

İHBAR ÜZERİNE GİTTİLER


Önceki gün Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri aldıkları bir ihbar üzeri Atatürk Mahallesi’nde bulunan bir eğlence mekanına gitti. Üzerinde silah taşıdığı söylenen şahsı tespit eden Asayiş ekipleri şahıs üzerinde arama yaptı.

SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Asayiş ekiplerinin Bayram A.’nın üzerinden aldığı silahın yanı sıra bir de dolu olarak şarjör ele geçirildi. Yapılan sorgulamada Bayram A.’nın silahın Hakkı N. isimli şahısa ait olduğunu iddia ettiği öğrenildi. Şahısın ifadesinin ardından sorgulanan Hakkı N.’nın da ruhsatsız silahın dedesinden kendisine yadigar olduğunu söylediği öğrenildi.

SİLAHA EL KONULDU

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri tarafından ruhsatsız silaha el konulurken, konu ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Editör: TE Bilisim