Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Atatürk Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Kısmet Gelinlik, Gelin Damat Dergisi tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin 81 ilinden 51 ünlü modacının ürünlerini sergilediği defileye katıldı. Kısmet Gelinlik Sahibi Dilek Akkoyun, “İlçemizi en güzel şekilde temsil etmek amacıyla hazırlıklarımızı tamamladık. En yeni en güzel ürünlerimizle defilede ilçemizi temsil ettik.” dedi.

“BİZİM İÇİN GURUR KAYNAĞI”

Daha önce kendisine defilede yer alması için teklif geldiğini fakat işlerin yoğunluğundan dolayı katılamayacağını bildirdiğini aktaran Akkoyun “Bu yıl düzenlenecek olan defilede biz de yer aldık. Bu projede Türkiye’nin en ünlü Moda Evleri katıldı. Bu bizim için bir gurur kaynağıdır. Bana daha önce teklif ettiklerinde işlerimin yoğunluğundan dolayı katılamadım. Bu kez yine aradılar. Biz de 2019 yılında yapılacak olan defileye katılma kararı aldık. Defile 10 Mart günü Çırağan Sarayında gerçekleşti. Kısmet gelinlik 51 modacının arasına girdi ve hem Çierkezköy’ü hem de Trakya’yı temsil etti.” ifadelerine yer verdi.

“HERKESE ÖZEL ÜRÜNLER TASARLAYABİLİYORUZ”

Evleneceklerin uğrak yeri olan Kısmet Gelinlik’teki atölyesinde birbirinden gösterişli gelinlikleri vatandaşlara sunan Kısmet Gelinlik Moda Evi Sahibi Dilek Akkoyun, Çerkezköy’ün dışında bölgeden de çok fazla sipariş alıyor. Akkoyun, “4 Kasım 1971 doğumluyum. Ailemin tek çocuğuyum. İlkokul, Ortaokul, lise eğitimimi İstanbul Şişli’de yaptıktan sonra ailemin konfeksiyoncu olmasından dolayı moda eğitimlerine başladım. Ailemin konfeksiyon atölyesi vardı. O dönemler Vakko’ya çalışıyordu. Onlarla gurur duyuyordum. Vakko gibi dünyaca ünlü bir firmaya ürün yapmak benim ve annem için bir gururdu. Lise eğitiminden sonra ben de bu alana yöneldim. Moda ve stilistlik eğitimimi tamamlamamın ardından Çerkezköy’e geri döndük. Ailemin memleketiydi. Buraya döndükten sonra Gelinlik mağazası açtık. Yaklaşık 10 yıldır faaliyet gösteriyoruz. Gelinlik imalat ve perakende işi yapmaktayız. Kendi ürünlerimizi tasarlıyoruz. Her kişiye özel ürünler yapabiliyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim