Çerkezköy Bakış - Kahreden olay, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Tahirağa Sokak üzerindeki 5 katlı apartmanın giriş katında yaşayan Çınar ailesinin evinde meydana geldi.

İŞTEN GELEN BABA BULDU

Baba Şerif Çınar, fabrikada gece mesaisinde çalışırken, 3 çocuk annesi İpek Çınar ve çocukları gece sobayı yanık halde bıraktıktan sonra uykuya daldı. Sabah işten eve gelen ve evdeki karbonmonoksit gazını fark eden baba, oğlu Emirhan ve eşi İpek Ç.'yi baygın halde buldu. Anne ve oğlu hemen hastaneye kaldırılırken, doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen küçük çocuk hayatını kaybetti.

ANNE YOĞUN BAKIMDA

Sobadan çıkan karbonmonksit gazından zehirlenen ve yoğun bakıma alınan annenin sağlık durumu ise ciddiyetini koruyor. Acı haberi alan baba ile yakınları ise büyük üzüntüye boğuldu.

APARTMAN DOĞALGAZLI, EV KÖMÜR SOBALI
Aslen Edirne Uzunköprülü olan ve yaklaşık 1 yıldır bu evde yaşayan Çınar ailesinin, maddi durumunun da çok iyi olmadığı iddia edildi. 10 daireden oluşan doğalgazlı apartmanda Çınar ailesinin soğuk kış gününde kömürlü soba ile ısınmaya çalıştığı öğrenildi. Ailenin kendi ikametgahlarında niçin doğalgaz kullanmadığı ise öğrenilemedi.

EMİRHAN’DAN GERİYE TİKTOK VİDEOSU KALDI

Küçük Emirhan’dan geriye ise kısa video paylaşım platformu tiktok uygulaması üzerinden bir şarkıya eşlik ederken çekilen görüntüsü kaldı. Emirhan, bugün kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.
 

Editör: TE Bilisim