Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş ve Zabıta Müdürü Kenan Erez, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Özcanlar, İşcan ve Canbazlar Sokak'ta faaliyet gösteren esnaflar ile bir toplantı yaparak esnafların talep ve isteklerini dinledi.

Çerkezköy Belediye Meclis Salonu’nda önceki gün yapılan toplantıda Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş ve Zabıta Müdürü Kenan Erez, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Özcanlar, İşcan ve Canbazlar Sokak'ta faaliyet gösteren esnaf ile bir araya geldi.

KALDIRIMLARIN GENİŞLETİLMESİNİ İSTEDİLER


Önceki gün düzenlenen toplantıya Çerkezköy Belediyesi'nin arkasında bulunan Özcanlar, İşcan ve Canbazlar Sokak'ta faaliyet gösteren esnaf katıldı. Esnaflar, trafik ve park sorunu ile ilgili şikayetlerini dile getirdi. Esnaflar, bu üç sokağa park eden araçların trafik keşmekeşine neden olduğunu ifade ederek, bu sokaklarda kaldırımların genişletilmesini, yolun tek yön haline getirilmesini, otoparkın ücretli olmasını ve daha fazla aydınlatma yapılmasını istedi.

BELEDİYE BAŞKANINA İLETİLECEK


Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı  Kemal Gümüş ve Zabıta Müdürü Kenan Erez, Özcanlar, İşcan ve Canbazlar Sokak'ta bulunan esnafların talep ve isteklerini not etti. Özcanlar, İşcan ve Canbazlar Sokak'ta, talep ve istekleri Belediye Başkanı Vahap Akay'a aktaracaklarını ifade eden Gümüş ve Erez “Üç sokak ile ilgili yeni düzenlemeler yapılacak” dedi.
Editör: TE Bilisim