Çerkezköy Bakış - Fevzipaşaspor ile Vakıflar Güvenspor üçüncü hafta mücadelesinde karşı karşıya geldi.
VELİKÖY SAHASINDA KARŞILAŞTILAR
1.Amatör Lig’de üçüncü hafta karşılaşmalarında Fevzipaşaspor Vakıflar Güvenspor ile Veliköy sahasında karşılaştı.
İKİ TAKIMDA ETKİSİZ
Karşılaşmanın başlama vuruşu ile beraber iki takımda ilk dakikalar oyunu orta sahada kabullendi. Dakikalar 14’ü gösterdiğinde Fevzipaşaspor geliştirdiği atakta maçtaki ilk tehlikeli pozisyonu yarattı. Vakıflar Güvenspor sert savunmasıyla rakip takımı kalesinde etkisiz bırakınca her iki takımda istediğini sahaya yansıtamadı.
GOLSÜZ BİTTİ
İki takımda ilk yarıda istediği pozisyonları bulamayınca her iki taraftan da gol sesi çıkmadı ve taraflar soyunma odalarına 0-0’lık eşitlikle girdiler.
İKİNCİ YARI İKİ TAKIMDA ATAKTA
Mücadelenin ikinci yarısının başlama düdüğü ile birlikte her iki takımda tempolu şekilde pozisyon üretmeye başladı. Vakıflar Güvenspor Fevzipaşa kalesinde 54. dakikada net gol fırsatı yakaladı. Bulduğu pozisyonu gole çeviremeyen Vakıflar Güvenspor pozisyonun ardından 59. dakikada golü buldu. Orta alanda kaptırılan topta hızlı çıkan ve Fevzipaşa kalesi önünde pozisyon bulan Vakıflar Güvenspor Fevzipaşa filelerini havalandırarak karşılaşmada 1-0 öne geçti.
FEVZİPAŞA EŞİTLİĞİ SAĞLADI
Golden sonra toparlanan ve oyuna tempo katan Fevzipaşaspor üst üste bulduğu gol pozisyonlarıyla eşitlik sayısını bulmak için Vakıflar Güvenspor kalesine yüklendi. Gelişen tehlikeli pozisyonlarla adeta golün sinyalini veren Fevzipaşaspor dakikalar 76’yı yı gösterince skoru 1-1’e getiren golü buldu. Adem’in ayağından bulduğu gol ile eşitliği yakalayan Fevzipaşaspor galibiyet sayısı için bulduğu pozisyonlardan yararlanamayınca öne geçemedi.
1-1 SONUÇLANDI
Maçın ilerleyen bölümlerinde başka gol olmayınca karşılıklı atılan gollerle karşılaşma 1-1 sona erdi. Bu skorla beraber Fevzipaşaspor ligdeki ilk puanını alırken Vakıflar Güvenspor ise puanını 2’ye yükseltti.

Editör: TE Bilisim