Kapaklı Başakşehir Koleji yeni Eğitim Öğretim yılına hızlı giriş yaptı. Okul müzik öğretmenlerinden Ayşegül Ülkü öncülüğünde öğrenciler, ünlü şarkıları kullandıkları müzik aletleri ile konser havasında yapılan programla gerçekleştiriyor. Öte yandan hafta sonlar ücretsiz olarak piyano, bağlama, org ve keman kurslarının yanı sıra beden eğitimi dersleri de verilecek.

Çerkezköy Bakış -
Başakşehir koleji öğrencileri geleceğin müzisyeni olmak için çalışmalara başladı.

KONSER HAVASINDA YAPILDI


Dün saat 17:00’da yapılan organizasyonda Başakşehir Koleji öğrencileri ile Başakşehir Koleji Müzik Öğretmeni Ayşegül Ülkü, konser havasında düzenledikleri müzik söyleyişine okul öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.



ÜNLÜ PARÇALAR SÖYLENDİ


İlk olarak sahneye çıkan ve solo gitara performansı gösteren Ceyda İlkdoğanlar, hem çalıp hem söylerken arkadaşlarından büyük alkış topladı. Daha sonra müzik öğretmeni eşliğinde devam eden müzik söyleyişi programında diğer öğrenciler de gitarları ile farklı şarkıları seslendirdi.

MÜZİK VE BEDEN EĞİTMİ KURSLARI VERİLECEK


Öte yandan okul yönetimi hafta sonları Beden Eğitimi ve Müzik derslerinin kurs olarak verileceğini belirtti. Kursların ücretsiz olduğunu da söyleyen idareciler, müzik dersinde bağlama, org, keman ve piyano eğitimi vereceklerini ifade etti. Ayrıca 15 günde bir kere olmak üzere okul içinde müzik söyleyişlerinin devam edeceğini söyleyen okul idarecileri, geleceğin müzisyenlerini yetiştirmek için ellerinden gelen tüm çabayı sarf ettiklerini kaydettiler.
Editör: TE Bilisim