Çerkezköy Öztrak Caddesi üzerinde dün saat 14:00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı. Yaralanan şahıs kaza yerinden ambulans ile Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Çerkezköy Bakış - 
Çerkezköy Öztrak Caddesi’nde bir aracın yayaya çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.

GERİ ÇIKARKEN ÇARPTI

Dün saat 14:00 sıralarında Öztrak Caddesi Hacı Fahri Zümbül Camii önünde meydana gelen trafik kazasında edinilen bilgiye göre, Ömer Sağlam isimli sürücü park halinde bulunan 59 TN 843 plakalı aracı ile geri geri çıkarken, otomobilin arka tarafında yaya olarak geçen Hafize Duyguç’a (45) çarptı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Olay yerinde yere yığılan 45 yaşındaki Hafize Duyguç, çevredeki vatandaşlar tarafından çağırılan ambulans ile Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan kadının durumunun ciddi olduğunu öğrenen polis, yaralının ailesine ulaşmaya çalıştı.

EŞİ HASTANEYE GELDİ

Polis ağır yaralı olan kadının cep telefonundan eşini aradı. Olayı Hafize Duyguç’un eşi Rahmi Duyguç’a anlatan polis daha sonra şahısın çocukları ile irtibata geçti. Yaralı kadının eşi Rahmi Duyguç kısa sürede hastaneye geldikten sonra kaza hakkında polis memurlarından bilgi aldı.

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Öte yandan tedavi altına alınan yaralı kadının hayati tehlikesinin olduğu da öğrenilirken, polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.Yaralı kadın Çorlu Reyap Hastanesi’ne sevk
edildi.
Editör: TE Bilisim