Özel Gülerçin Koleji 27 Şubat Pazar günü 4-5-6-7 ile 9-10 ve 11’inci sınıflara yönelik bursluluk sınavı düzenleyecek. Gülerçin Koleji Giriş Sınavı (GGS) sonuçlarına göre öğrencilere çeşitli oranlarda indirim uygulanacak.

Çerkezköy Bakış -
Özel Gülerçin Koleji’nin yer yıl gerçekleştirdiği bursluluk sınavı bu yıl 27 Şubat Pazar günü düzenlenecek.

27 ŞUBAT’TA DÜZENLENECEK

4-5-6-7 ile 9-10 ve 11’inci sınıflara yönelik düzenlenecek bursluluk sınavı üç seans halinde gerçekleştirilecek. 4-5’inci sınıflar saat 09.00 ile 11.00’da sınava girecek, 6-7’nci sınıflar 13.30 ile 16.00’da, 9-10 ve 11’inci sınıflar ise 13.30’da sınava girecekler.

ÇEŞİTLİ ORANLARDA İNDİRİM UYGULANACAK

Bursluluk sınavına girmek isteyen öğrenciler, başvurularını Özel Gülerçin Koleji’nin resmi web sitesi üzerinden yapabilecekleri gibi, okula başvurarak veya 0282 738 20 10 numaralı telefon üzerinden de gerçekleştirebilecek.

“YILDA BİR KEZ DÜZENLENİYOR”

Bursluluk sınavı hakkında bilgilendirmede bulunan Özel Gülerçin Koleji Ortaokul-Lise Müdürü Ömer Kürklü, kontenjanların sınırlı olduğunu söyleyerek “Bursluluk sınavına katılmak isteyen öğrencilerin bir an önce kayıt yaptırmaları gerekiyor. Kontenjanlar dolduğunda seansları kapatacağız. Gülerçin Koleji Giriş Sınavı yılda bir kez düzenleniyor. Yıl içinde sınavın tekrarı yapılmayacak” dedi.

“İNDİRİM UYGULANACAK”

Sınav sonrasında öğrencilerin aldıkları puanlara göre çeşitli oranlarda indirim kazanacaklarını anlatan Ömer Kürklü “Sınav sonrasında öğrencilerin aldıkları puanlar ile indirim oranları belli olacak. Öğrenciler kazandıkları indirim oranlarını Gülerçin Koleji’ndeki eğitim yaşamları boyunca kullanabilecek.” diye konuştu.

“KALICI ÖĞRENMEYİ HEDEFLİYORUZ”

Özel Gülerçin Koleji’nin 7’nci eğitim-öğretim döneminde faaliyet gösterdiğini söyleyen Ömer Kürklü şunları söyledi: “Münazara, kulüp çalışmaları, konferans, panel gibi etkinliklerle öğrencilerimizi eşya ile ilişkilendirmeyi hedefliyoruz. Eğitim sistemimiz öğrencilerimizi eşya ile ilişkilendirme, bedeninin eşya üzerindeki davranışı üzerinde sürdürülüyor. Ezbere dayalı eğitim yerine öğrencilerimize öğrenmeyi öğretiyoruz. Aynı teste dayalı eğitim yerine daha çok ders kitabı
okuyarak kalıcı öğrenmeyi amaçlıyoruz.

“ÖĞRENCİLERİMİZİ GÜLERÇİN AİLESİNE BEKLİYORUZ”

TEOG, YGS ve LYS’de başarı isteyen öğrencilerimizi çift yabancı dil, kapalı-açık spor alanları, sanat ve sosyal kültürel faaliyetleri ile tam bir eğitim kurumu olan Gülerçin Koleji ailesine bekliyoruz.”
Editör: TE Bilisim