Çerkezköy Bakış - 2015-2016 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla Çerkezköy Özel Gülerçin Koleji’nde İlköğretim haftası kutlama programı düzenlendi.

ÖĞRETMEN KADROSU TANITILDI

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program İlkokul ve Anaokulu Müdürü Tuğba Zenginal’ın konuşması ile devam etti. Zenginal, konuşmasının ardından Gülerçin Koleji öğretmen kadrosunu tanıttı. Ortaokul ve Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Kürklü’nün konuşmasının ardından okulun kurucusu olan Sait Bülent Gülerçin de konuşmasını yaparak başarılı bir eğitim-öğretim yılı dileğinde bulundu.

ÖĞRENCİLERİN ŞİİRLERİ İLE DEVAM ETTİ

Özel Gülerçin Koleji 8.sınıf öğrencilerinden Elif Eylül Adalı’nın okula yeni katılan 1.sınıf öğrencilerine seslenmesinin ardından program 2-A ve 2-B sınıfı öğrencilerinden Gülnihal Akkaya ve Zeynep Ece Doruk’un İlköğretim haftası adlı şiiri okumaları ile devam etti. 3-A sınıfı öğrencilerinden Zümran Karabaş’ın Yeni Ders Yılı adlı şiirini okumasının ardından 4-A ve 4-B sınıfı öğrencilerinden Hiranur Ceylan ve Kağan İşcan da Okulum adlı şiiri okudu.



BARIŞ MANÇO’NUN ESERLERİNİ SESLENDİRDİLER

Öğrencilerin şiirlerini okumasının ardından 8.sınıf öğrencileri, okula yeni başlayan 1.sınıf öğrencilerine hediye takdim etti. Minik öğrencilere hediyelerinin verilmesinin ardından bateride Efe Anıl Öztürk ve soloda Begüm Altıntaş, Barış Manço’nun unutulmaz eserlerini seslendirdi.

GELENEKSEL AĞAÇ DİKİMİ ETKİNLİĞİ YAPILDI

Müzik ziyafetinin ardından okulun kurucusu Sait Bülent Gülerçin, okul müdürleri, 8. Sınıf rehber öğretmenleri ve 8. Sınıf öğrencileri eşliğinde geleneksel ağaç dikimi etkinliği yapıldı.
Editör: TE Bilisim