Çerkezköy Bakış - Kaza, Çorlu-Çerkezköy karayolu üzeri Avantaj mevkiinde meydana geldi.

Çorlu Haber’in haberine göre, Çorlu istikametine seyir halinde olan Hakan K. yönetimindeki 59 TM 258 plakalı otomobil iddiaya göre ‘U’ dönüşünün yasak olduğu Kayalar Bakır ışıklı kavşağında Çerkezköy istikametine hatalı dönüş yaptı. Bu sırada Çerkezköy istikametine seyir halinde olan Özcan S. yönetimindeki 59 ACM 316 plakalı panelvan araç otomobile çarptı. Meydana gelen kazada otomobil sürücüsü Hakan K. ile 17 yaşındaki oğlu Salih K. yaralandı.

Diğer sürücülerin haber vermesi sonucu olay yerine polis, jandarma, itfaiye ve çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekiplerince çevrede geniş güvenlik önlemleri alınırken araç içerisinde sıkışarak ağır yaralanan Salih K. itfaiye ekiplerinin kurtarma çalışmalarının ardından bulunduğu noktadan çıkartıldı. İlk müdahaleleri yapılan baba-oğul tedavi edilmek üzere Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan 17 yaşındaki Salih K. kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

GÖRGÜ TANIKLARI OLAYI ANLATTI

Olay anını gören bir sürücü, “Bize yeşil ışık yanıyordu. Otomobil bu kavşaktan aniden ‘U’ dönüşü yaptı. Diğer araç sürücüsü duramadı otomobile çarptı. Hatta fren yapmasaydık bizde kazaya karışacaktık” dedi.

Editör: TE Bilisim