Çerkezköy Bakış - Çerkezköy’de yaşanan iğrenç bir olay, polisin operasyonuyla son buldu. Edinilen bilgilere göre: 18 yaşını yeni dolduran Kübra K. erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Selçuk P. ile gece saatlerinde Kuşbahçe tarafına kaçtı. Kübra K.’nın evden kaçtığını fark eden ailesinin ihbar başvurusu üzerine harekete geçen polis ekipleri, genç kızın Selçuk P. tarafından kaçırıldığını tesbit etti.
TECAVÜZDEN KURTULDU
İddiaya göre: Kuşbahçe tarafından Karaağaç’a giden Selçuk P. ile Kübra K. arasında Pazar sabahı şiddetli tartışma yaşandı.  Tartışmanın ardından Kübra K.’ya tecavüze yeltenen Selçuk P., kendisinden kaçmaya çalışan Kübra K.’nın arkasında, tabanca ile bir el ateş açtı.



SAĞLIK EKİPLERİNİ ARADI
Kübra K. kendisine zorla sahip olmak isteyen Selçuk P.’nin elinden kurtulduktan sonra 112’yi arayarak yardım istedi. Belirtilen adrese gelen sağlık ekipleri, perişan haldeki kızı hastaneye kaldırırken, olaydan sonra Çorlu tarafına kaçan Selçuk P.’nin peşine düşen İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri ilk olarak Selçuk P.’nin Karaağaç’ta oturan kardeşlerini gözaltına aldı.  Kardeşlerinin ve Polis’in telefon araması ile Çerkezköy’e gelmek için yola çıkan Selçuk P. Atılım Beton kavşağında Asayiş ekiplerince gözaltına alındı.



SİLAH ARANDI
Polis tarafından alınan Selçuk P. daha sonra Asayiş Ekiplerinin kendisinden olayda kullandığı silahı istemesi üzerine silahı attığını söyledi. Ekipler Selçuk P.’nin silahı attığı yerde arama yaptıktan sonra silahı bulamazken, Selçuk P. ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Pazar günü akşam saatlerinde hastaneden taburcu edilen Kübra K.’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, Selçuk P., Tayfun P. ve Onur P. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Editör: TE Bilisim