Haber: Uğur Arslan  - Akif Aldoğan
Çerkezköy Bakış - Bu sabah erken bir kamyon ile yolcu otobüsünün çarpışması sonucunda 7 kişi yaralandı. Kazanın ardından yaralılar ilçede bulunan çeşitli hastanelere sevk edilirken, kazaya karışan araçlar kullanılamaz hale geldi.

İstasyon Mahallesi, İstanbul yolu üzerinde meydana gelen kazada 7 kişi yaralandı.


 
KAFA KAFAYA GİRDİLER

Bu sabah saat 08.30 sıralarında meydana gelen kaza ile ilgili alınan bilgiye göre, Çerkezköy Otogarından İstanbul yönüne seyir halinde olan bir yolcu otobüsü ile karşı şeritten gelen bir hafriyat kamyonu dikkatsizlik sonucu kafa kafaya çarpıştı.
 
ÇOK SAYIDA YARALI VAR
 
Çarpışmanın ardından hafriyat kamyonu yol kenarına savrulurken, kaza sonucu çok sayıda yaralı oluştu. Kazayı gören çevredeki sürücüler hemen polis ve ambulanstan destek istedi. Kaza yerine gelen ambulanslar yaralılar ilçedeki hastanelere götürürken, kazadan geriye kalan araçlar kullanılamaz hale geldi. Kamyon şoförü Onur Karakulak (34) isimli yaralı Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi’ne kaldırıldı. Yolcu otobüsü şoförü İrfan Yüksel (53) ise Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Yaralı yolculardan Zeki Mantar (33), Buse Hazarcı da (24) Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, Elif Yeşil (29), C.Y.(2) ve Fatma Uslu (34) Özel Optimed Hastanesi’ne kaldırıldı.


 
YOL TRAFİĞE KAPANDI
 
Öte yandan kazadan dolayı yol uzun süre trafiğe kapatılırken, Polis kaza ile ilgili geniş soruşturma başlattı.

Editör: TE Bilisim