Çerkezköy Bakış - Türk Metal Sendikası (TMS) Çerkezköy Şubesi Sosyal ve Kültürel Kulübü Tiyatro Grubu hazırladığı ve Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde sahnelenen ‘Kahraman ‘Türk Kadınlarımız’ isimli oyunu Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, İlçe Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı, TMS Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak ve çok sayıda üye izlemeye geldi.

KOÇAK AÇILIŞ KONUŞMASINI YAPTI
Tiyatro öncesi açılış konuşmasını gerçekleştiren Koçak, “Bugün haksız düşman saldırılarına tam 253 bin askerimizi şehit verdiğimiz,  tarihe altın harflerle  ‘Çanakkale Geçilmez’ sözünü yazdırdığımız Çanakkale Zaferimizin 103. Yıldönümünü kutluyoruz. 55 yıl önce insana sevgi, emeğe saygı ilkeleri üzerine kurulan sendikamız, Türk işçi harekâtının lideri genel başkanımız saygıdeğer Pevrul Kavlak’ın önderliğinde aynı coşku ve heyecanla çalışmalarına devam etmektedir. Birazdan Çerkezköy şubemize bağlı işyerlerinde çalışan, tezgah başında alın teri döken üyelerimiz mesai saatleri dışında büyük bir özveri göstererek hazırladıkları ‘Kahraman Türk Kadınlarımız’ adlı tiyatro oyununu sergileyeceklerdir. Oyuncu arkadaşlarıma iyi sahneler dileyerek, Mehmet Akif Ersoy’un  ‘Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın’ sözü ile noktalarken hepinize iyi seyirler diliyorum.” dedi.
Koçak’ın konuşmasının ardından sergilenen oyun, seyircilerin beğenisini topladı.


GÖSTERİ İŞARET DİLİ İLE ANLATILDI
Programda sunucu konuşmalarını, TMS Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak’ın konuşmasını ve sergilenen oyunu salonda bulunan işitme engelli vatandaşların da anlayabilmesi için Halk Eğitim Merkezi İşareti Dili Öğretmeni Pelin Altınal, işaret dili ile anlattı. 

Editör: TE Bilisim