Kapaklı ile Kars arasında uyuşturucu ticareti yapan bir şebeke, Kapaklı Polisi ile Kars Polisi’nin işbirliğiyle çökertildi. Çerkezköy ve Kapaklı’dan sağladıkları uyuşturucu maddeyi kargo ile Kars’a göndermek isteyen 7 zanlı ile, Kars’ta kargoyu teslim almaya giden 3 zanlı yakalanarak, gözaltına alındı. Böylece Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün yürüttüğü, Kapaklı-Kars hattındaki operasyonlarda 10 kişi gözaltına alınmış oldu. Dün, Emniyet’te sorguları yapılan zanlıların bugün Adliye’ye çıkarılması bekleniyor.

Çerkezköy Bakış - Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uzun süredir takip altında tuttukları bir uyuşturucu şebekesini, başarılı bir operasyonla çökertti.
ZİNCİRLEME OPERASYON YAPILDI
Kapaklı-Çerkezköy ve Kars arasında uyuşturucu ticareti yaptıkları belirlenen bir şebekeyi izlemeye alan polis ekipleri, sevkiyatın başladığı esnada eş zamanlı 3 operasyon gerçekleştirdi. Operasyonlardan birinde A.A. ve C.C. isimli şahısları yakalayan polis ekipleri, bu zanlıların uyuşturucuyu satın aldıkları M.T.’yi de Kapaklı Pınar Bulvarı üzerinde yakaladı.
ÇIBANIN BAŞI DA YAKALANDI
M.T.’nin piyasaya servis ettiği uyuşturucu maddesini D.B.’den satın aldığını daha önce tespit eden polis ekipleri, İnönü Mahallesi’nde ikamet eden D.B. ile D.B.’den satın aldıkları uyuşturucuyu satan K.D.B ve A.D.D. isimli zanlıları eş zamanlı operasyonlarla yakalayarak gözaltına aldı. Şahısların ifadesinden yola çıkan polis ekipleri, Kapaklı’daki şebekeye, Çerkezköy’den uyuşturucu temin ettiği belirlenen K.A. isimli şahsı da, Bağlık Mahallesi’ndeki evine yapılan operasyonla gözaltına aldı.



SON OPERASYON KARS’TA
Bu operasyonlarla uyuşturucu zincirinin Kapaklı ve Çerkezköy’deki halkalarını tek tek kıran polis ekipleri, şebekenin Kars’taki uzantısını da Kars Polisi ile işbirliği yaparak çökertti. Kapaklı’dan gönderilen uyuşturucu paketini almak üzere, kargo şirketine giden C.Ç, S.A, ve S.A isimli şahıslar da Kars Polisi tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
10 KİŞİ GÖZALTINDA
Böylece Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün yürüttüğü, Kapaklı-Kars hattındaki operasyonlarda 10 kişi gözaltına alınmış oldu.Dün, Emniyet’te sorguları yapılan zanlıların bugün Adliye’ye çıkarılması bekleniyor.


Editör: TE Bilisim