2022-2023 sezonunda Türkiye Kadınlar Voleybol 2.Liginde mücadele edecek olan Kapaklı Sitespor kadrosuna 5 önemli ismi kattı. Daha önce Antrenörler Umut Çakırgöz ve Kamil Özel ile anlaşan Kapaklı Sitespor, Voleybolcular, Gülizar Yağmur Çakmak, Melike Kurtuluş, Eda Kosva, Irmak Özdemir ve Elif Deniz Öceş ile de sözleşme imzaladı.

SEZON HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN

İmza töreninde konuşan Kapaklı Sitespor Kulübü Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu, “2022-2023 Voleybol sezonunu başlatmış bulunuyoruz. Aramıza yeni katılan kızlarımız var. Bu sezonda Ümit hocam ve Kamil hocam ile çalışacağız. Sezon hepimize hayırlı uğurlu olsun. Kapaklımıza bir değer katacağını düşündüğümüz 2.lig bayan voleybol takımı olarak ilkler her zaman değerlidir, kıymetlidir bizim için. Elimizden geldiği kadar yönetim olarak voleybol takımımıza her türlü desteği vereceğiz” dedi. 

BAŞKAN ÇETİN’E TEŞEKKÜR 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’in desteğini unutmadıklarını kaydeden Karamehmetoğlu, “Tabii burada yerel yönetimimiz Belediye Başkanı Mustafa Çetin de futbolumuzu desteklediği gibi voleybol takımımızı destekleyeceğini söyledi.  Kapaklımızdaki bütün spor kulüplerine vermiş olduğu destekten dolayı da kendisine ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Bugün program yoğunluğundan ötürü imza törenine katılamadı. İlerleyen zamanda tekrar bir araya geleceğiz. Hepinize ayrıca teşekkür ederim” diye konuştu. 

BEŞ VOLEYBOLCU İMZALADI 

Karamehmetoğlu’nun konuşmasının ardından başarılı oyuncular Gülizar Yağmur Çakmak, Melike Kurtuluş, Eda Kosva, Irmak Özdemir ve Elif Deniz Öceş kendilerini Kapaklı Sitespor’lu yapan imzaları attı. Beş voleybolcuda transferin iki takıma hayırlı olması temennisinde bulunarak Kapaklı Sitespor’u başarıya götürmek için var güçleriyle çalışacaklarını kaydettiler.
 

Editör: TE Bilisim