Dezavantajlı çocuklara yönelik hazırlanan ve temeli geçtiğimiz yıl Eylül ayında atılan Minik Kalplerle El Ele Derneği (Mika-Der) Kapaklı Çocuk Destek Merkezi inşaatı devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Nisan ayında Kenan Doğulu’nun sahneye çıktığı balodan elde edilen gelirle yapımına başlanan Çocuk Merkezi’ne Kenan Doğulu’nun ismi verilecek. 26 Mayıs’ta düzenlenecek olan 6. Geleneksel Balodan elde edilecek gelir, Kapaklı’da Mika-Der Kenan Doğulu Çocuk Destek Merkezi’nin inşaatının tamamlanmasında kullanılacak.

Dezavantajlı çocuklara yönelik hazırlanan ve temeli geçtiğimiz yıl Eylül ayında temeli atılan Mika-Der Kapaklı Çocuk Destek Merkezi inşaatı devam ediyor. Kapaklı’da yapımı devam eden Çocuk Destek Merkezi’ne sanatçı Kenan Doğulu’nun ismi verilecek.

İNŞAATIN TAMAMLANMASINDA KULLANILACAK

Minik Kalplerle El Ele Derneği (Mika-Der), 6. geleneksel balosunu 26 Mayıs akşamı Raffles Otel’de düzenleyecek. Geceden elde edilecek gelir, Kapaklı’da Mika-Der Kenan Doğulu Çocuk Destek Merkezi’nin inşaatının tamamlanmasında kullanılacak. Kenan Doğulu da geceye şarkılarıyla renk katacak. Kenan Doğulu, geçtiğimiz yıl Nisan ayında düzenlenen baloda da sahneye çıkmış ve adını taşıyan merkezin yapımına o gecenin geliriyle başlanmıştı.

FERHAT GÖÇER DE KONSER VERMİŞTİ

Aynı zamanda derneğin üyesi olan sanatçı Ferhat Göçer de 21 Şubat Pazar günü 'Mika-Der Kapaklı Rehabilitasyon Merkezi'ne destek amacıyla Kozyatağı Kültür Merkezi’nde konser vermişti. Şubat ayında düzenlenen ve Ayfer Toprak Karavan ve eşi Cengiz Karavan'ın ev sahipliği yaptığı Karma Resim Sergisi’nden elde edilen gelirin bir kısmı da Mika-Der Kapaklı Rehabilitasyon (Çocuk Destek) Merkezi’ne aktarılmıştı.

TELEFONLA DA BAĞIŞTA BULUNULABİLİYOR

Mika-Der Kapaklı Rehabilitasyon (Çocuk Destek) Merkezi’ne destek olmak isteyen vatandaşlar, 5145’e Turkcell, Vodafone ve Avea hatlarınızdan "BAĞIŞ" yazıp SMS atarak 10 lira bağışta bulunabiliyor.
Editör: TE Bilisim