Çerkezköy Bakış - Tekirdağ 1 Amatör Ligi C grubunu şampiyon olarak tamamlayan Kızılpınarspor, Süper Amatör Lige çıkmak için mücadele ettiği Play Off grubuna istediği gibi başlayamamıştı. İlk haftada Çerkezmüsellimspor ile 0 – 0 berabere kaldı. İkinci haftasında ise Ahimehmet Gençlikspor’a 2 – 1 mağlup oldu. 3. haftaya daha iyi hazırlanan ve 3 puana odaklanan Kızılpınarspor, Misinlispor’u 2 – 1 mağlup etti.

GOLLER İKİNCİ YARIDA GELDİ

Karşılaşmanın ilk yarısında istediği pozisyonları bulan fakat sonuca gidemeyen Kızılpınarspor, aradığı golleri ikinci yarıda buldu. İlk devresi 0 – 0 biten karşılaşmanın ikinci yarısında beklenen goller geldi.  Kızılpınarspor’un golleri Ferhat ve Bayram’dan gelirken, Misinlispor’un tek golü ise Fatih’ten geldi.
Kızılpınarspor, 3. Hafta sonunda puanını 4’e yükseltti ve 3. sırada haftayı tamamladı. Misinlispor ise 3 puanla 5. sırada kaldı. Play Off grubunun 4. haftasında Kızılpınarspor, 6 puanla 2. sırada yer alan Şarköyspor ile karşı karşıya gelecek. Misinlispor ise 9 puanla lider konumda bulunan Ahımehmet Gençlikspor ile karşılaşacak.  

“HEDEFLENEN YERE ÇIKACAĞIZ”

Kızılpınarspor Teknik Direktörü İsmail İnan yaptığı açıklamada, “Play Off grubu ilk iki maçımızda şans yanımızda değildi. Çok iyi futbol oynamamıza rağmen sonuca gidemiyorduk bugün bu şanssızlığımızı kırdığımız için mutluyum. Maça iyi başladık, gol pozisyonları elde ettik Misinli takımı da iyi hazırlanmış maça, ilk yarı yüksek tempoda maç oynadık. İkinci yarıya başlarken baskıyı arttırdık, rakip tempo olarak oyundan düşünce hakimiyeti de elimize almış olduk. 80. dakikada 10 kişi kalmamıza rağmen ayakta kalarak skoru elimizde tuttuk ve maçı 2-1 kazandık. Önümüzde 6 puanı bulunan Şarköy maçı var, final maçımız diyebilirim. Bu hafta iyi çalışıp, iyi konsantre olup maçı almak için bütün varımızı yoğumuzu sahaya koyacağız ve hedeflenen yere çıkacağız.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim