Çerkezköy Bakış - Kızılpınarspor 6 takımın yer aldığı play off ilk maçında 22 Aralık 2019 Pazar günü 13 Kasım Stadı’nda Çerkezmüsellimspor ile karşı karşıya gelecek.

İLK ÜÇ TAKIM YÜKSELECEK

1.Amatör Küme kategorisinde statü gereği oynanacak olan tek devreli Lig Play Off kura çekimi gerçekleştirildi. C Grubu’nu lider tamamlayan temsilcimiz play off grubunda Çorlu Pazarspor, Müreftespor, Ergene Kırkgöz Gençlikspor, Karadeniz Gençlikspor ve Çerkezmüsellimspor takımları ile mücadele edecek. Grubu ilk üç sırada bitiren takımlar Süper Amatör Lig’e yükselecek.

KIZILPINARSPOR’UN MAÇLARI

İlk maçını 2 Aralık 2019 Pazar günü 13 Kasım Stadı’nda Çerkezmüsellimspor ile oynayacak Kızılpınarspor, sırasıyla Çorlu Pazarspor, Müreftespor, Ergene Kırkgöz Gençlikspor ve Karadeniz Gençlikspor takımlarıyla karşı karşıya gelecek.

“İNŞALLAH KAZA BELA YAŞAMADAN SÜPER AMATÖRE ÇIKACAĞIZ”

Kızılpınarspor Teknik Direktörü İsmail İnan play off maçları öncesi yaptığı açıklamada, “Ligi bitirip artık şampiyonlar ligi dediğimiz play off maçlarının oynanacağı lige döndük. Bu pazar Çerkezmüsellim maçı ile başlıyoruz. Aslında zor veya kolay kura diye bir şey olmadığını düşünüyorum. 6 takım var herkes birbiriyle 1 defa oynayacak. İlk üçe giren takımlar bir üst lige çıkacak. İlk rakip kim son rakip kim pek bir önemi yok. Bir üst lige çıkmak istiyorsak bütün maçlarımızı alıp Kızılpınar’a Çerkezköy’e yakışır bir şekilde çıkmamız gerekiyor. Kadro kalitesi ve derinliği olarak, gerek fiziksel, gerek teknik, gerek mental, gerekse kondisyon olarak bunu yapabilecek düzeydeyiz. Ağustos ayından bu yana play offlara kalmış gibi çalıştık. Hesaplarımızı bu yönde yaptık. Bazı sakat oyuncularımız vardı. Onlar da takımla çalışmaya başladı. Onun haricinde herhangi olumsuz bir hava söz konusu değil. İnşallah kaza bela yaşamadan süper amatöre çıkacağız.” dedi.


 

Editör: TE Bilisim