Cumhuriyet Mahallesi Tepe Emlak Konutları Mevkii’nde hizmete açılacak olan Tejkirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Kreş ve Gündüz Bakımevi için aylık tam öğrenci bedeli 300 TL olarak belirlendi. 2-3 Yaş, 4-5 Yaş çocukların ücretsiz eğitim göreceği Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde yarım gün ve oyun saatleri için de kayıtlar alınıyor.

Çerkezköy Bakış -
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin aylık tam öğrenci bedeli belirlendi.

YENİ BİR GÖRÜNÜM KAZANDI

Kreş olarak kullanılmak üzere Büyükşehir Belediyesi’ne devr edilen Tepe Emlak Konutları’ndaki iki katkı binada tadilat çalışmaları tamamlandı. Müdür odasından mutfağa, oyun odalarından lavabolara kadar yeni bir görünüm kazanan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin Temmuz ayına yetiştirilmesi hedefleniyor.

TAM ÖĞRENCİ BEDELİ 300 TL OLARAK BELİRLENDİ

Kayıtlar 8 Haziran Pazartesi gününden itibaren alınmaya başlandı. Şimdiye kadar yaklaşık 50 kişinin kaydı alındı. 2-3 Yaş, 4-5 Yaş çocukların eğitim göreceği Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde yarım gün ve oyun saatleri için de kayıtlar alınıyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin aylık tam öğrenci bedeli 300 TL olarak belirlendi.

KAYIT İÇİN HANGİ BELGELER İSTENİYOR?

Kayıt yaptırmak isteyenler Çerkezköy Belediye Hizmet Binası’nın dördüncü katında bulunan Spor Bölümü’ne öğrenci kimliği, öğrenci velisi kimliği ve veli çalışma belgesi ile başvurulabiliyor. İlk etapta 80 öğrenci olarak düşünülen kayıtlarda anne ve babası çalışan veliler ile dar gelirli ailelerin çocuklarına öncelik tanınacak.
Editör: TE Bilisim