Çerkezköy Bakış - Çerkezköy İlçe Müftülüğü’nün organizasyonunda düzenlenen Kur’an Kurslarında eğitim başladı.
YOĞUN KATILIM
Bahçeli Caminde dün düzenlenen açılış programına katılım yoğun oldu. Açılışa Tekirdağ İl Müftüsü Mahmut Gürlen, Çerkezköy İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, Saray İlçe Müftüsü Bahri Şamat, Ergene İlçe Müftüsü Adem Cerrah Cebeci, Kapaklı Müftüsü İsa Aktaş, Hayrabolu İlçe Müftüsü Veysel Işıldar, Süleymanpaşa İlçe Müftüsü Süleyman Yeniçeri, Çorlu İlçe Müftüsü Adem Gülmek ve Bahçeli Cami kuran kursu hocaları ve öğrencileri katıldı.
34 SINIFIMIZ OLACAK
Çerkezköy İlçe Müftüsü Yusuf Tuna açılış programında yaptığı konuşmada açılacak kurslarda toplam 34 sınıf olacağını ve bu kursların 8 tanesinin açıldığını ifade etti. Müftü Tuna, “Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla beraber kuran kurslarına da başladık. Şuan okul öncesi eğitim gören 4-6 yaş grubu öğrenciler içinde Mimar Sinan Camii’nde kursumuz açıldı. C ve D grubu olarak da yaş gruplarına ayırdık. 4-6 yaş grubundaki kurslarda 2 sınıf küçükler, 2 sınıf ta büyükler olmak üzere 4 sınıf açtık.” Dedi.



HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN
İlçe Müftüsü Yusuf Tuna’nın ardından söz alan İl Müftüsü Mahmut Gürlen açılacak olan kursların herkese hayırlı olmasını dileyerek “Burada emeği geçen bütün hocalarımızdan, öğrencilerimizden, müftümüzden Allah razı olsun. Kuran-ı Kerim’in ilk ayeti olan oku emrinden yola çıkarak Kur’an kurslarının önemini belirtmek istiyorum. Sadece Kur’an değil, ilmi yönden de okuyup insanlığa faydalı olmakta gerekiyor. Çevremizdeki herkesi dinimizin kutsal kitabı olan Kuran-ı Kerim okumaya çağırmalıyız.” ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilisim