Çerkezköy Bakış - Süper Amatör Cgrubunda çıktığı 8 maçtada galibiyet yüzü görmeyen Çukuryurtspor, 9 haftada Kızılpınarspor’a da açımadı. Çukuryurspor mücadeleyi 9-0 kazandı.

HATA YOK
Tekirdağ Süper Amatör Liginde lider Çukuryurtspor ligin bitimine 5 hafta kala Kızılpınarspor karşısında hata yapmadı. 7 puanla ligde 7. sırada kalan Kızılpınarspor lider karşısında etkisiz kaldı.  Mustafa Uğraş stadında oynanan mücadeleyi Çukuryurtspor 9-0 kazandı. Ligde sadece iki galibiyeti bulunan Kızılpınarspor bun galibiyetleri peş peşe aldı. Ligin 4. Haftasında Tekirdağ Marmaraspor’u 3-0 mağlup etti. 5. haftada ise ligde son sırada bulunan Ergene Belediyespor’u 2-1 mağlup etmişti. Kzılıpınarspor 4 haftadır puan yüzü görmüyor. Lider Çukuryurspor ise yoluna hatasız devam ediyor. Bu sene şampiyonluğu çok isteyen Çukuryurtspor rakipelrini de birer birer yeniyor. Çukuryurtspot Kızılpınar karşılaşmasından da aldığı galibiyetle puanını 27’ye yükseltti.

ENÇOK ATAN, EN AZ YİYEN
Namağlup lider Çukuryurspor ligin ençok gol atan aynı zamanda en az gol yiyen takımı. Çukuryurspor Ligin 8.haftasında Ergene Belediyespor’a da aynı tarifeyi uygulayarak 9-0 mağlup etmişti. Lider rakip filelere 38 gol gönderirken kalesinde sadece 6 gol gördü. Ligin son virajına girilirken Çukuryurtspor en avantajlı takım. Lider ligin 10. haftasında Çerkezgücüspor’u ağırlayacak. Kızılpınarspor ise  Büyük Yoncalıspor ile karşılaşacak.

Editör: TE Bilisim