Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen dinletiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Danışmaz, Pakize Narin Anadolu Lisesi okul müdürü Veysel Doğruyol, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.
 

“BİR BAHAR AKŞAMI MÜZİK DİNLETİSİ”

“Bir Bahar Akşamı Müzik Dinletisi” programı ilk olarak öğrencilerden oluşan koronun “Şinanari” şarkısını seslendirmesiyle başladı. Ardından öğrencilerden Nazlıcan Usmak “Haydi Söyle”, Melisa Söylemez “Gidersen”, Yağmur Şen “Her Gece”, Beste Kozuva “Hasretinle Yandı Gönlüm”, Muhammed Can Torun “Uzun İnce Bir Yoldayım”, Filiz Şahin “Sana Değer” şarkılarını seslendirdi. Öğrencilerden Leyla Karaşın ise piyano solo performansını sergiledi. Öğrencilerin ardından okulun Almanca dersi öğretmeni Kadir Arman “Telli Turnam” türküsünü seslendirdi. Bir Bahar Akşamı Müzik Dinletisinin devamında ise Pınar Altan “Kara Tren”, Melisa Söylemez “Sunam”, Buse Demirhan “Zeytinyağlı Yiyemem Aman”, Buse Hasmili “Aşkla Aynı Değil”, Çağatay Demiray “Tek Gaye”, Mete Mürekkepçi “Vazgeçtim” adlı şarkıları seslendirdi. Ardından ise koro “Sendeki Kaşlar” şarkısı ile katılımcılara müzik ziyafeti sundu.
 

BOL ALKIŞ ALDI

Davetlilerin şarkılara eşlik ettiği müzik dinletisinde son olarak ise Sezin Kaya “Delikanlım”, Enes Ceylan “Yollarda Bulurum Seni”, Harun İnci “Unutamadım Adını”, Cenk Kurutaş ve Utku Erünsal “İçimdeki Duman” şarkılarını seslendirdi. Davetlilerinde şarkılara eşlik ettiği “Bir Bahar Akşamı Müzik Dinletisi” programında öğrencilerin ve öğretmenlerinin performansları davetliler tarafından bol alkış aldı.

Editör: TE Bilisim