Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Belediyesi ile Kapaklı Belediyesi’nin kasım ayı olağan meclis toplantıları bu hafta içerisinde yapılacak.
ÇERKEZKÖY MECLİSİ BUGÜN TOPLANACAK
Çerkezköy Belediyesi kasım ayı olağan meclis toplantısı bugün toplanacak. Belediye meclis toplantı salonunda saat 15.00’da başlayacak toplantıya açılış ve yoklama ile başlanacak. Açılış ve yoklamanın ardından Ekim ayı olağanüstü meclis toplantısında görüşülüp ilgili komisyonlara havale edilen konular görüşülerek karara bağlanacak.
HANGİ KONULAR GÖRÜŞÜLECEK?
Çerkezköy Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısında şu konular gündeme gelecek: “Belediye Meclisi’nin ekim ayı olağanüstü toplantısında Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilen Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 2015 mali yılı gelir ve gider bütçesi hakkındaki müzekkeresi, Tarife Komisyonu’na havale edilen Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 2015 mali yılı gelir tarifesi hakkındaki müzekkeresine ait komisyon raporu, Belediye Meclisi’nin ekim ayı olağanüstü toplantısında Tarife Komisyonu’na havale edilen Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 2015 mali yılında uhdelerinde resmi görev bulunmayanlara ödenecek olan ücretin tespiti hakkındaki müzekkeresine ait komisyon raporu, Belediye Meclisi’nin ekim ayı olağanüstü toplantısında Tarife Komisyonu’na havale edilen 2015 mali yılında görev yapacak olan zabıta memurlarına verilecek olan fazla mesai ücretinin tespiti hakkındaki müzekkeresine ait komisyon raporu, Belediye Meclisi’nin ekim ayı olağanüstü toplantısında Tarife Komisyonuna havale edilen belediye gelirleri kanununun 97. maddesine göre 2 maddede ücret tarifesinin uygulanması hakkındaki müzekkeresine ait komisyon raporu, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün belediye hisseleri hakkındaki müzekkeresinin müzakeresi, Belediye’de münhal bulunan bazı memur kadrolarında derece değişikliği yapılmasının müzakeresi, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün Engelliler Binası Dükkanı hakkındaki müzekkeresinin müzakeresi”
KAPAKLI MECLİSİ YARIN TOPLANACAK
Kapaklı Belediyesi kasım ayı olağan meclis toplantısı ise yarın yapılacak. Belediye meclis toplantı salonunda saat 14.00’da başlayacak toplantıya açılış ve yoklama ile başlanacak. Açılış ve yoklamanın ardından gündem maddeleri görüşülerek karara bağlanacak.
KAPAKLI MECLİSİ’NDE HANGİ KONULAR GÖRÜŞÜLECEK?
Kapaklı Belediyesi kasım ayı olağan meclis toplantısında şu konular görüşülerek karara bağlanacak: “Kapaklı Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü’nün Kuruluş, Görev ve Çalışma Esasları Yönetmeliği, Kapaklı Belediye Başkanlığı Etüd Proje Müdürlüğü'nün Kuruluş, Görev ve Çalışma Esasları Yönetmeliği, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün Dolu Kadro Değişikliği konulu yazısı, Kapaklı Belediye Başkanlığı Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünün Kuruluş, Görev ve Çalışma Esasları Yönetmeliği, Kapaklı Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğü'nün Kuruluş, Görev ve Çalışma Esasları Yönetmeliği, Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen konular, İmar Komisyonuna havale edilen konular, İmar Planı ile ilgili dilekçeler, ekim ayı olağanüstü meclis toplantısında görüşülüp ilgili komisyonlara havale edilen konular”
Editör: TE Bilisim