Çerkezköy 1923 minik kızlar futbol takımı yarın liderlik mücadelesi Yeni Levent Konaklar takımı ile karşı karşıya gelecek.

Çerkezköy Bakış - Çerkezköy 1923 takımı, 22 Nisan tarihinde başlayan TFF İstanbul Minik Kızlar Futbol Ligi’nde Yeni Levent Konaklar, Bakırköy Gençlik, Gülensu, Kavacık ve Sefaköy takımlarıyla birlikte B Grubu’nda mücadele ediyor.
 

İLK MAÇI KAZANDI

İlk hafta mücadelesinde Gülensu ile karşı karşıya gelen Çerkezköy 1923 minik kızlar futbol takımı karşılaşmadan 6-1 galip ayrılarak lige 3 puan ile başladı. Yeni Levent Konaklar takımı ise ilk maçında Sefaköy’ü 11-0 mağlup etti. Bakırköy Gençlik takımı ise Kavacık takımı lisansları yetiştiremediği için resmi olarak maça çıkamayınca mücadeleyi 3-0 hükmen kazandı.
 

FARKLA KAZANDI

TFF İstanbul Minik Kızlar Futbol Ligi’nin 2.haftasında Sefaköy ile karşı karşıya gelen Çerkezköy 1923 minik kızlar futbol takımı maçı 14-1 farkla kazandı. Yeni Levent Konaklar takımı ise ikinci haftada da lisanslarını yetiştiremeyen Kavacık takımını 3-0 hükmen mağlup etti. Gruptaki diğer maçta ise Bakırköy Gençlik ile Gülensu 1-1 berabere kaldı.
 

YENİŞEMEDİLER

6 takımlı B Grubu’nda ilk iki haftayı galibiyet ile tamamlayan Çerkezköy 1923 ile Yeni Levent Konaklar 3.haftada karşı karşıya geldi ve mücadele 2-2 eşitlikle sona erdi. Bakırköy Gençlik, Sefaköy’ü 4-0 mağlup ederken, Gülensu, Kavacık’ı 3-0 hükmen mağlup etti.
 

GALİBİYET SERİSİ DEVAM ETTİ

7 puanla 4.haftaya lider giren temsilcimiz Çerkezköy 1923 Bakırköy Gençlik takımı ile karşı karşıya geldi ve maçtan 8-0 farkla ayrıldı. Yeni Levent Konaklar ise Gülensu’yu 4-0 mağlup etti. Sefaköy takımı ise Kavacık’ı 3-0 hükmen yendi.
 

HÜKMEN KAZANDI

Temsilcimiz Çerkezköy 1923 minik kızlar futbol takımı 5.haftada Kavacık takımını hükmen 3-0 mağlup ederek puanını 13’e çıkardı ve liderliğini sürdürdü. Yeni Levent Konaklar ise Bakırköy Gençlik takımını 5-0 ile geçti. Gülensu ise Sefaköy’ü 7-0 mağlup etti.
 

FARK ATTI

Ligin 6.haftasında Gülensu takımını 9-0 farkla yenmeyi başaran temsilcimiz Çerkezköy 1923 minik kızlar futbol takımı 7.haftada ise Sefaköy’ü hükmen 3-0 yendi.
 

LİDERLİK MÜCADELESİ

Oynadığı 7 karşılaşmada 6 galibiyet 1 beraberlik alarak 19 puanla lider konumda bulunan temsilcimiz Çerkezköy 1923 minik kızlar futbol takımı 8.hafta mücadelesinde takipçisi Yeni Levent Konaklar takımı ile Beyoğlu Stadı’nda karşı karşıya gelecek.
 

“DESTEK BEKLİYORUZ”

Çerkezköy 1923 kulübünün başkanı ve aynı zamanda antrenörü olan Zeki Yazgaç maç öncesi yaptığı açıklamada takım ile ilgili bilgi verdi. Yazgaç “ Bayan futbol takımımız 3 yıldır TFF Kadınlar 3.liginde mücadele ediyor. Minik takımımızı kuralı 6 ay oldu. Oyuncularımız 2005 doğumlu. U15 Milli takım kadrosunda bulunan oyuncuların çoğu geçen sene bu ligde oynadı. Milli takım hocamız Suat Okyar 3.hafta maçımızı izledi ve bazı oyuncularımızı milli takım kampına davet edebileceğini ifade etti. Golcü futbolcumuz Pınarsu Cılız, 2005 doğumlu olmasına rağmen ligdeki tüm takımlardan daha fazla gol attı. Antremanlarımızı Çorlu’da halısahada gerçekleştiriyoruz. Ligdeki maçlarımızı ise İstanbul Beyoğlu’nda oynuyoruz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Albayrak’a kulübümüze maddi manevi anlamda destek olması için mesaj attım. Başarılarımız tebrik edildi fakat maddi anlamda bir geri dönüş yapmadılar. Belediyelerimizden bu takıma sahip çıkmalarını destekte bulunmalarını bekliyoruz.”diye konuştu.
 

TEŞEKKÜR ETTİ

Çerkezköy 1923 minik kızlar futbol takımının 2005 doğumlu Fulya Cankurt, Benay Altıntaş, Akasya Altunsoy, Naz Memiş, Ayşe Sinecan Kamiloğlu, Rabia Ecenur Çetin, Müberra Kılınç, Pınarsu Cılız, Ebru Mansur ve Şüheda Ezgi Can’dan oluştuğunu ifade eden antrenör Zeki Yazgaç “Oyuncu taramasında emeği geçen beden eğitimi öğretmenleri Büyükyoncalı Atatürk Ortaokulundan Osman Sülün, Kapaklı Yıldızkent Ortaokulundan Merve Tekkalmaz, Kapaklı Gazi Ortaokulundan Lami Akarsu, Çerkezköy Mevlana Ortaokulundan Nevzat Doğan, Ergene Başöğretmen Ortaokulundan Deniz Özgür Nergis, Çorlu İmam Hatip Ortaokulundan Emrah Öğütçü, Çorlu Furtuni ve İsak Pinhas Ortaokulundan Muharrem Pınar’a ve Muratlı Halk Eğitim Spor’dan Yalçın Türel ve Gökhan Yıldızoğlu’na çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Editör: TE Bilisim