Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Çerkezköy Okuyor yarışmasında dereceye giren öğrenciler ile velilere Halk Eğitim Merkezi’nde bugün yapılacak programla ödülleri verilecek.

Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Okuyor yarışmasının ödül töreni yapılacak.

ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENECEK

Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda saat 11.00’da başlayacak ödül töreninde dereceye giren öğrenci ile velilere ödülleri takdim edilecek.

PROGRAM 11.00’DA BAŞLAYACAK

Yarışmanın ilkokul kategorisine Veliköy İlkokulu’ndan Ezel Çelikcan, Ahmet Davulcu, Sıla Özay, Nehir İpek ile Samet Atasoyu; Tepe İlkokulu’ndan Kevser Olgun, Şehit Mustafa Baykuş İlkokulu’ndan Feyza Çalışkan, Mevlana İlkokulu’ndan Mustafa Yıldız ile Özel Gülerçin Koleji’nden Ömer Akın Oflazca tüm soruları doğru yanıtlamayı başardı. Öğrenciler birer adet dizüstü bilgisayar ile ödüllendirilecek.

İLK ÜÇ DERECEYE DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR VERİLECEK

Ortaokul kategorisinde İmam Hatip Ortaokulu’ndan Muhammed Eslan Şirin, Nurullah Narin Ortaokulu’ndan Burcu Eren ile İclal Ulu, dizüstü bilgisayar ile ödüllendirilecek. Tepe Ortaokulu’ndan Batuhan Güngör, Veliköy Belediyesi Ortaokulu’ndan Hilal Karademir ile Nurullah Narin Ortaokulu’ndan Ecem Tecmen, bisitlet ile ödüllendirilecek. Nurullah Narin Ortaokulu’ndan Mustafa Tunç, 75.Yıl Ortaokulu’ndan Gülserra Çoban, Osman Buğra Yazıcı ile Tepe Ortaokulu’ndan Muhammed Karadeniz’e mansiyon ödülü verilecek.

4 KATEGORİDE DÜZENLENMİŞTİ

Lise kategorisinde ilk üç dereceyi elde eden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi’nden Serhat Daşkıran, Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi’nden Ferhat Bican ile Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi’nden Rümeysa Söndürür, dizüstü bilgisayar ile ödüllendirilecek. Yarışmanın dördüncüsü Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi’nden Umut Çetinkaya, beşincisi Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi’nden Elif Eslemez ile yarışmanın altıncısı Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi’nden Fikret Bican bisiklet ödülü alacak. Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi’nden Bennur İnan, Enesler Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden Gülsüm Yüksel, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi’nden Elif Taygan ile Pakize Narin Anadolu Lisesi’nden Hikmet Karakoç mansiyon ödülü alacak.

VELİLERE PLAKET TAKDİM EDİLECEK

Kitap okuma yarışmasına katılan veliler plaketle taltif edilecek. Törende Gülbin İrez, Necati Karaoğlu, Fadime Karabulut Deniz, İsmail Cin, Seval Aydemir ile Kasım Deniz’e plaket takdim edilecek.
Editör: TE Bilisim