Kazaya karışan araçlardan iki tanesi kullanılamaz hale gelirken iki araçta maddi hasar oluştu. Kazaya sebebiyet verdiği iddia edilen bir diğer araçta da maddi hasar meydana gelirken, Atatürk Caddesi bir süreliğine trafiğe kapatıldı.

Çerkezköy Bakış -
Atatürk Caddesi’nde meydana gelen trafik kazasında iki araç kullanılamaz hale geldi.
 

DEVREYE İTFAİYE EKİPLERİ GİRDİ

Önceki akşam saat 23.00 sıralarında meydana gelen trafik kazası ile ilgili edinilen bilgiye göre, 59 UT 979 plakalı araç sürücüsü Metin Mutlu, sayar sokak üzerinden caddeye çıkan bir başka araca çarpmamak için hamle yapınca direksiyon hakimiyetini kaybederek park halinde bulunan araçlara çarpması sonucu ortalık adeta savaş alanına döndü. Kazaya karışan araçlardan birisi LPG’li olunca devreye itfaiye ekipleri girdi. Yapılan uzun süreli çalışmalarından ardından LPG bağlantısı araçtan kesilirken, araçlar yol ortasından kaldırıldı. Kazada iki araç kullanılamaz hale gelirken iki araçta da maddi hasar oluştu.
 

TRAFİĞE KAPANDI

Kazanın ardından bir süre trafiğe kapatılan Atatürk Caddesi, kazaya karışan araçların cadde ortasından kaldırılmasının ardından trafik yeniden normal seyrine döndü. Polis kaza ile ilgili başlattığı soruşturmayı devam ettiriyor.

Editör: TE Bilisim