Çerkezköy Bakış - Cengiz Topel Caddesi üzerinde önceki gün öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı. Park halinde duran otomobile arkadan gelen Jeep’in çarpması sonucu meydana gelen kazada her iki araçta da büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, yaralılar yoldan geçen vatandaşlar tarafından hastanelere götürüldü.

ARKADAN ÇARPTI

Saat 14.00 sıralarında meydana gelen kaza ile ilgili edinilen bilgiye göre, Şafak Güneş idaresindeki 59 YN 060 plakalı Jeep, Tepe Emlak Konutları yönüne doğru seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun sağ şeridinde park halinde duran 34 AR 0993 plakalı otomobile arkadan çarptı.

İKİ KİŞİ YARALANDI

Kazada, park halindeki otomobilin yanında bulunan Bülent Katmış ile Jeep sürücüsü Şafak Güneş yaralandı. Yaralılardan Bülent Katmış çevredeki vatandaşların aracı ile Özel İrmet Hospital Hastanesi’ne, Şafak Güneş de Optimed Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı.

MADDİ HASAR MEYDANA GELDİ

Öte yandan kazaya karışan her iki otomobilde de maddi hasar meydana gelirken, Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
Editör: TE Bilisim